Ayrıca bir sözleşme yoksa teminat şartları için sadece teminat yazıyor olması senedin geçerliğini etkilemiyor işleme koyabilir.
Printable View
Ayrıca bir sözleşme yoksa teminat şartları için sadece teminat yazıyor olması senedin geçerliğini etkilemiyor işleme koyabilir.
İlginiz için teşekkür ederim son olarak seneti ödememem halinde ne olur onu da öğrenebilir miyim?
Haciz yolu ile tahsiline çalışır.
Mal sahibinin senet bedelini ödemenizi, takip yoluyla tahsil etmek istemesine sebep nedir ki, kapatıyormusunuz okulu?Alıntı:
mal sahibi be devralacak ortağımın anlaşamadığı nokta şu; mal sahibi ortağımdan benim imzaladığım gibi bir teminat seneti imzalamasını aksi taktirde 30 bin liralık seneti ödememi istiyor çarşamba günü işleme koyacağını da söyledi durum budur
Hayır kapatmıyoruz ortağımıza devrediyoruz ama mal sahibi olur da kapatırsanız ben bu binayı tekrar konuya çevirip kiralıyacağım diyerek ve bu masraflarım tahmini 30 bin tutacağını öngörerek ben ve eşimden senet aldı. Şimdi ben ortaklıkdan ayrılıyorum senet benim adıma o seneti alayım siz ortağımla aranızda yeni anlaşmaya varın diyorum mal sahibi ortağın da bana senet yapsın senin senetini öyle vereyim diyor. Ortağım ise senet yapmaya yanaşmıyor.