Benim sorunum nasıl çözümlenir ne gibi bir yol izlemeliyim,cevap verebilecek varmı?
Printable View
Benim sorunum nasıl çözümlenir ne gibi bir yol izlemeliyim,cevap verebilecek varmı?
selam..kıymetli arkadaşlar,emekliliğimin yaklaştığını düşündüğüm için sgk'ya bir dilekçe yazmış ve hizmetlerimin toplanmasını birleştirilmesini istemiştim ve dilekçemin ekine de 1986 yılına ait ssk kartımın fotokopisini iliştirmiştim.sgk'dan gelen yazılı cevapta 1986 yılına ait ssk sigorta primlerimin bulunmadığını belirtmiş.
doğum tarihim : 1966
ssk sigorta başlangıç tarihim : 1986
emekli sandığı başlangıç tarihim : 1990
askerlik prim borcum yok,yatırdım.
emekli olabilmem için nasıl bir yol izlemeliyim?..sgk'yı hangi mahkemeye vermeliyim?bilgi verirseniz memnun olurum.
1991 yılında giriş yapıldı fakat yatan primim yok sanırım emeklilik hakkı için nasıl prim yatırıp ne yapabilirim hakkım varmı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.
Arkadaşlar 1988 Yılında Köyün dağlarına arman müdürlüğü ağaç dikti köylülerde orada yevmiye ile çalıştı. fakat sigorta girişleri yapılmamış hizmet tespiti yapmam için nasıl bir yol izlemem gerekmektedir. yardımcı olursanız memnun olurum.
Delil ve tanıklarınızı toplayarak hizmet tespiti davası açacaksınız.
Meslektaşlarımızdan hukuki destek alırsanız daha sağlıklı olacaktır.
Tşk. ederim ihsan bey Orman Müdürlüğünün sigorta yapmama gibi özel bir durumu yok değilmi 1 günde çalışsa kişi ssk yapması gerekiyor
Merhaba, benim SSK girişim 01.06.1996 fakat ilk prim yatırma zamanı 30.11.2011 dir. Bu duruma göre ben Eyt li olarak tanımlanabilirmiyim.
- - - Güncellendi - - -
Merhaba, benim SSK girişim 01.06.1996 fakat ilk prim yatırma zamanı 30.11.2001 dir. Bu duruma göre ben Eyt li olarak tanımlanabilirmiyim.