Yazdıklarımdan onu mu anladınız erkeklerin ayrı kadınların ayrı yasası hukuku yok ki ikisi de aynı haklardan yararlanıyor mesela haklı olduğunu ispat edebilmek.
Printable View
Yazdıklarımdan onu mu anladınız erkeklerin ayrı kadınların ayrı yasası hukuku yok ki ikisi de aynı haklardan yararlanıyor mesela haklı olduğunu ispat edebilmek.
Merhaba Engin bey,
iyi diyorsunuz ama Evi terk eden kadına ben niye para veriyorum ki ? Babası gilde babası bakıyor. Hatta babası benden çok çok zengin. Niye Nafaka vereyim ki ?
Bilmiyorum ama okudum ve araştırdım kadın , erkeğe herşey yapsa yine kadın yine kadın :) bence buna bir çare bulmak lazım.
Herzaman kadın olmuyor, ben kadın olarak herşeyi ispat etmeme rağmen hakkımı tam olarak alamadım.
Bende hep kadınlar haklı diyenlere şaşıyorum. bence herşey hakim hakim hakimmm, Allah vicdanli, gözü gönlü açık,
eğriyi doğruyu ayırt edebilen, psikolojisi düzgün hakimler nasip etsin inş. Allah bi daha mahkeme kapılarına da düşürmesin.
Vallahi ilk defa senin bu durumdan muzdarip oldugunu gordum. Allah yardim etsin.
Sizin için ilk olabilir ama bu olaylar başıma gelince benim gibi mağdur kadınların da olduğu gördüm. Yalnız hakime beddua etmiştim, 6 ay geçmedi bedduam fena tuttu:) Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste, boşuna demiyorum Allah inancı olan, vicdanlı hakimler baksın davalara diye.