Cevap: Ptt den gönderilen sahte ürün.
Sayın rkhan bende kendim için endişe ve korku içindeyim.. Size tavsiyem kafanızı bu işle meşgul etmeyin, başıma bir şey gelecek diyen içsesinize fazla kulak asmayın her şey olacağına var.. Bugün veya yarin katil olacağını bilmeden ya da öleceğini bilmeden yaşayan insanları düşünün. Hayırlı işler.
Alıntı:
haylahop rumuzlu üyeden alıntı
Sayın rkhan bende kendim için endişe ve korku içindeyim.. Size tavsiyem kafanızı bu işle meşgul etmeyin, başıma bir şey gelecek diyen içsesinize fazla kulak asmayın her şey olacağına var.. Bugün veya yarin katil olacağını bilmeden ya da öleceğini bilmeden yaşayan insanları düşünün. Hayırlı işler.
Sayin uye teşekkür ederim. 2 avukatta bir sey olmaz dedi. Biri ceza avukati digeri tuketici davalarina bakan vir avukat. Ama yinede içim rahat değil.
Başka bir yorumu olan var mı sayın üyeler.
Bir şeyi merak ettim:
Ben telefon satacağım. Telefonları temin ettim, Pazarlamasını yapabiliyorum, Sipariş alabiliyorum, telefonları gönderebiliyorum. Geriye tek kalan posta çeki hesabı. Bunun için PTT ye gidip birkaç dakika (hadi kuyruk olsun, birkaç saat) içinde posta çeki hesabı açtırabilecekken neden birisinin posta çeki hesabını kullanarak hem paramı riske edeyim, hem de hiç yoktan komisyon vereyim?
Posta çeki hesabı açmak mı benim bildiğim kadar kolay değil? Yoksa arkadaşım posta çeki hesabı açtırmama sebebi ne?
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Bir şeyi merak ettim:
Ben telefon satacağım. Telefonları temin ettim, Pazarlamasını yapabiliyorum, Sipariş alabiliyorum, telefonları gönderebiliyorum. Geriye tek kalan posta çeki hesabı. Bunun için PTT ye gidip birkaç dakika (hadi kuyruk olsun, birkaç saat) içinde posta çeki hesabı açtırabilecekken neden birisinin posta çeki hesabını kullanarak hem paramı riske edeyim, hem de hiç yoktan komisyon vereyim?
Posta çeki hesabı açmak mı benim bildiğim kadar kolay değil? Yoksa arkadaşım posta çeki hesabı açtırmama sebebi ne?
Posta ceki hesabi açmak çok kolay 10 dk. sürüyor en fazla. Telefonu ilgili kisiden alip postaneye gidip kargoya veren ben değilim. Karşı tarafı tanıyan arkadaş gönderi yaptı. Karşı tarafin neden posta ceki hesabi yok bilmiyorum. Ben diğer alışveriş siteleri gibi yer saglayicilik yaptım. Benim hesabima mağdur olan kişinin parasi yatmadi hiç.
Benim hesabıma yatan bir para yok. Sözleşme yaptığım firma ile çalışmayı bu bloke olayından sonra bıraktım. Sözleşme yaptığım kişi ile hiç irtibatım olmadı. Bütün herşeyi arkadaşım yaptı. Ürünleri kendisi alıp gönderdi, irtibatı hep o kurdu. Benim karşı taraf ile hiç bir şekilde para alışverişim olmadı. şikayetçi kişinin parası bende değil, fakat gönderilen ürün kendisinde. Bu ürünü değitirip değiştirmediğini bilmiyorum. Bu durumda bende mağdur konumundayım sanırım.
- - - Updated - - -
Başka bir yorumu olan var mı arkadaşlar.
Başka yorumlar da olursa çok iyi olur. Lütfen.
Teşekkürler.
315 kişi okumuş iyi güzel ama kimse doğru düzgün yardımcı olmuyor ya da yönlendirme yapmıyor. Allah rızası için bir şey söyleyen yok mu?
Sorulara cevap bulamamak ne kötü bir şey.
Güzel incelenmiş konu. Ama hiç doğru düzgün bir cevap alamamış olmak üzücü.