çok teşekkür ederim açıkcası cesaret verdiniz sağolun.
Printable View
çok teşekkür ederim açıkcası cesaret verdiniz sağolun.
Şikayet dilekçende konuşmaya tanık da göster, hoparlörü açtım dinlettim gibi. Normalde meslektaşlarım aleyhine fikir beyan etmem de hakaret, telsiz dinletmeleri filan doğru olmamış, çok yazık.
Bildiğim kadarıyla artık depo ediliyor her görüşme belli bir süre.
ben en son yaptığım ödeme ile borcun ana parasından fazlasını ödemiş oldum ve yine hakaret dolu konuştular benimle kalan ödeme için ben de bunları kaydettim ama savcıya bildirsem gizli izinsiz bir kayıt olduğu için ben mi suçlu çıkacağım yani ? yemin ederim psikolojim bozuldu günlerdir ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyorum elimden geleni yapıyorum bu borcu ödemek için ama bu kadar hakaret tehdit gerçekten ağırıma gidiyor,sadece bana yapsalar neyse anne babamı akrabalarımı arıyorlar,hapse geireceğime dair mesajlar atıyorlar artık ne diyeceğimi de ne yapacağımı da bilemez oldum.
merhaba tekrar rahatsız ediyorum sizleri ama hala bir açıklığa kavuşamadık ve aklım soru işaretleriyle dolu.Yukarıda bahsettiğim alışverişim anaparası 850 tl 'lik bir borç bana gelen icra tebligatında 1400 liralık ödeme yapmam isteniyordu ben iki üç parça halinde bu ödemeyi yaptım bunun sonrasında avukatlar bana 120 tl lik ayrı bir dosya olduğunu ve bunun içinde 500 tl ödemem gerektiğini söylediler bir ay içerisinde kendi maaşımdan daha yüksek bir ödeme yaptığımı ve bunun beni zorlayacağını söyledim ama yine bağırış ve hakaretlere devam ettiler bir kaç gün sonra arayıp borcumun 1200 tl ye çıktığını söylediler ben iyice çocuk oyuncağı oldu 120 tl lik borç 1200 tl ye çıkarmı dedim tekrar arayıp 750 tl yatır helalleşelim diyorlar.artık bu insanların telefon tacizlerinden bıktım dayanacak halim kalmadı sürekli olur olmadık yerlerde telefonum çalacak arayıp bağıracaklar diye korkar oldum.Allah rızası için sizler akıl verin böyle birşey olurmu 1400 tl lik borcu ödedim biz onun halılar için olan 120 tl sine ayrı dosya açtık bu para bizim karımız değil mağaza faiz işletiyor diyorlar bir arama da 500 başka bir aramada 1200 sonra 750 istiyorlar açıklama yapmamada izin vermiyorlar bu yapılan doğrumu rakamlar böyle oynayabilirmi toplamı 970 tl olan bir borç için %150 fark almak doğrumu yardım ederseniz çok minnettar olurum.