Cevap: Apartmandan çıkarma
bundan çok eminiz çünki, daha önceden kovulduğu yerlerde olmuş ayrıca adam çıplakken ben polise gösterdim suç üstü yaptık yani adam huzuru bozuyor evimizin penceresinden kafamızı çıkaramaz olduk ,niye çünki bana anneme sürekli laf söylüyor hadi bana sövsün ama anneme de yapıyor ben ne yapayım bu adamı şimdi. camlarımız karşılıklı geç saatte dairemize el feneri tutuyor sabrediyoruz şimdilik. nerelere gideyim nasıl bir dilekçe yazayım bana akıl verin lütfen..
adam akıllı cevap verebilecek yok mu ??
Size ait olmayan bir evde oturan kiracıyı binadan attırma şansınız yok
ama bu insan bütün komşularına rahatsızlık veriyorsada mı attırma şansımız yok. şikayetci olacak 10 tane daire bulurum.
adamın apartmanındaki diğer kiracılar taşınma kararı aldılar .4. kattan aşağıdaki sinirlendiği kişilere cam şişe fırlatıyor
Alıntı:
hyucel rumuzlu üyeden alıntı
ama bu insan bütün komşularına rahatsızlık veriyorsada mı attırma şansımız yok. şikayetci olacak 10 tane daire bulurum.
Yokkkkkkkkkkkkķkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Sizin bahsettiğiniz konularla ilgili şikayetçi olabilirsiniz. Şahıs yargılanır suçlu bulunsa hapis cezası alsa dahi çıktığında gelir yine dairesinde oturmaya devam eder.
En kolay olur şekli Kat malikini ikna edip kira sözleşmesini uzatmamasını ve kiracıyı çıkarmasını istemek olur. Konut dokunulmazlığı diye birşey var. Kanunen dışarda olan biri istediği yerde oturma hakkına sahiptir.