Cevap: Cinsel ilişki ve tehdit
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Nasıl tehdit ediliyorsunuz?
inanın neyle tehdit edildiğimi bilmiyorum ama 2 seçenek var ya para konusunda yada tekrar sevgili olma konusunda.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Kısasla heralde...
inanın bilmiyorum Engin Bey, çok çaresizim, bir avukat ile görüştük, ilişki arasından 3 ay geçmesine rağmen psikolojik olarak test yapılıp olumsuz sonuç alınırsa da direk ben suçlu olurmuşum sanırım, kafam çok dağınık herkes farklı bir şey söylüyor..
Alıntı:
beabe rumuzlu üyeden alıntı
inanın neyle tehdit edildiğimi bilmiyorum ama 2 seçenek var ya para konusunda yada tekrar sevgili olma konusunda.
inanın bilmiyorum Engin Bey, çok çaresizim, bir avukat ile görüştük, ilişki arasından 3 ay geçmesine rağmen psikolojik olarak test yapılıp olumsuz sonuç alınırsa da direk ben suçlu olurmuşum sanırım, kafam çok dağınık herkes farklı bir şey söylüyor..
Alıntı:
cappadocia92 rumuzlu üyeden alıntı
17 ay yattık çıktık...
Bende merak edip konuları araştırdım . https://www.hukuki.net/showthread.php...743#post410743 Diğer arkadaşın dediğine göre 17 ay yatmış.ç
Alıntı:
ByMaDaK rumuzlu üyeden alıntı
farklı durumlar sanırım hocam
Alıntı:
beabe rumuzlu üyeden alıntı
farklı durumlar sanırım hocam
Orda sanırım erkekte 18 yaşından küçüktü, senin durum daha vahim yani.
Alıntı:
Paxmahnhob rumuzlu üyeden alıntı
Orda sanırım erkekte 18 yaşından küçüktü, senin durum daha vahim yani.
hocam benimde kafam çok karıştı, şimdi ne yapacağımı inanın bilmiyorum hayatım resmen onun elinde, hakkımızda hayırlısı artık ne diyeyim.
tekrardan sevgili olayım diyorum da gene aynı hataları yapacak ve 1-2 yıl sonra gene beni tehdit etmeye başlayacak artık güvenmiyorum.
Rızası olsun ya da olmasın henüz reşit olmayan birisi ile yaşadıklarınız kanunlarımıza göre suç, Cezası da kanunlarımızda var.
Üzerinden aylar geçmiş olsa da psikolojik testler sonucunda mağdurun yaşadığı olaya dair pek çok travmatik bulguya erişilir.
Psikolog karşısında yaşanmışı gizlemeye çalışmak mı daha kolaydır, yoksa olanı bileni tüm içtenliğinizle anlatmak mı ?
Mağdur yaşadıklarını gizlemeden saklamadan çarptırmadan anlatabilir ve anlatacaktır da. Kendi rızası ile yaşamış olsa sonuçta siz suçlusunuz.
Şu aşamada şikayetçi olanın insafına kalmış durumdasınız. Yasal olarak yapabileceğiniz en doğru şey belki yaşadıklarınızdan duyduğunuz pişmanlığı dile getirmek olabilir.
Alıntı:
Abdullah Yaman rumuzlu üyeden alıntı
Rızası olsun ya da olmasın henüz reşit olmayan birisi ile yaşadıklarınız kanunlarımıza göre suç, Cezası da kanunlarımızda var.
Üzerinden aylar geçmiş olsa da psikolojik testler sonucunda mağdurun yaşadığı olaya dair pek çok travmatik bulguya erişilir.
Psikolog karşısında yaşanmışı gizlemeye çalışmak mı daha kolaydır, yoksa olanı bileni tüm içtenliğinizle anlatmak mı ?
Mağdur yaşadıklarını gizlemeden saklamadan çarptırmadan anlatabilir ve anlatacaktır da. Kendi rızası ile yaşamış olsa sonuçta siz suçlusunuz.
Şu aşamada şikayetçi olanın insafına kalmış durumdasınız. Yasal olarak yapabileceğiniz en doğru şey belki yaşadıklarınızdan duyduğunuz pişmanlığı dile getirmek olabilir.
Abdullah Bey, bilinmeyen bir şey var şuan tehdit altındayım, ve ben bu tehdidi kayıt altına alabilirim fakat bunun yasal olmadığını duydum.
Benim tabiki hatam var ben hatamı kabul ediyorum ve bunu düzeltmek için uğraşıyorum sonuçta geleceğim söz konusu, pişmanlığımı dile getiriyorum fakat hala tehdit ediyor bu durumda ben başka ne yapabilirim ki, polislerin evime geleceği günü bekliyorum artık. ya da en kötü ihtimal intihar ederim, ben bu hayatta namusum için yaşıyorum bunu zaten ailem öğrense hiç hoş şeyler olmaz, kendi çapımda bir sonuca varmak için uğraşıyorum.
:)))))) kisasla derken abi :)