Soyunuz belli tabiki biliyoruz. ;) Son yorumdaki mantıktan! ve tarih bilgisinden sonra diyecek bişeyim yok. yav he he..
Printable View
Soyunuz belli tabiki biliyoruz. ;) Son yorumdaki mantıktan! ve tarih bilgisinden sonra diyecek bişeyim yok. yav he he..
Yalanda kimse elinize su dökemez gezi provakasyonunuz başından sonuna yalanla geldi yalanla bitti bu yalanlara chp nin milletvekilleri bile malzeme taşıdı aşağıdaki linkte bir kısmını hatırlatayım.
http://www.hataygundem.com/ulusal-ha...an-h10011.html
Milliyetçiliğe hele soya gelince bizim soyumuz bellidir size zulüm 1453'te başladıysa demek ki aynı soydan değiliz.
http://www.ensonhaber.com/kadikoyde-...013-09-15.html
Sene 1943 okuma yazma oranı %20 CHP'nin aldığı oy %80 sene 2013 okuma yazma oranı %90'larda CHP'nin oy oranı %20' lerde bile değil.
- - - Updated - - -
Hahaytt hırsızlığı kanıtlanmışmış sokağa çıkıp ya da ev ev dolaşıp anket yapsalar hırsızlık yolsuzluk deyince aklınıza hangi parti gelir diye %80 CHP çıkar chp'ye oy verenler bile aklına ilk o gelir ama hayatları yalan olduğu için onlar yalan söyler yoksa anket %100 chp çıkar :)
Yolsuzluk klasörlerinin önünde resim çeken zat yolsuzluktan partiden ihraç ettiği zatı İstanbula belediye başkan adayı yaptı niyet belli marifet belli.
Hukuki Net yorumcularına, bu yorumlarınızı okudukça insanlığımdan UTANIYORUM yazıklar olsun
deyiminden başka bir şey yazmaya gerek görmüyorum.
Kötümser düşünenlerin başına kötülükler gelir, hakaret içeren yorumların neden silinmediğini anlıyamadım.
İletilere ben onay verdim siyasi tartışma forumu burası töleransı son raddeye kadar kullanıyorum siyasi literatürde karşıt görüşlerin bir birini hırsızlıkla yolsuzluk yapmakla suçlaması hakaret sayılmaz soy'a kadar uzanmak suratlarda meymenet aramak biraz haddi aşmak eşeğin kukusuna su kaçırmak oluyor ama ne yapalım tarafların seviyesini ölçmek sergilemek adına eyvallah dedim bu seferlik.
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Şu video bile başlı başına bir ülkedeki ilgili-bağlı ne kadar resmi kurum varsa, istifasına yol açmalı. Eli sopalı kasımpaşalı gençleri yanlarında kadınlarda olduğu halde, polis okmeydanına getirmiş, gelmelerine izin vermiş. Alfabenin tüm harflerini kullanan bir sürü silahlı örgütün kucağına bırakmış. Resmen vatandaşı yem olarak kullanmışlar. Hani mahalle kavgasında önce, çelimsiz kimseyi gönderirsin, dayak yer gelir, bahanen olur sonra. Kimse eylem demesin, ellerinde sopalar, satırlar vs ile gelmişler ama bir yandan da yanlarında kadınlar var. Bu adamlar yem, bunları MHP bile sahiplenmiyor, bizden değiller diyor. İstedikleri kadar bozkurt işareti yapsınlar. O sol örgütlerin otomatik silahları olduğu halde (videoda polis keleş keleş diye kaçıyor bakın ki normaldir, polisle birebir birkaç kavgam olduğundan bilirim ne kadar cesaretsiz olduklarını) karşılarındaki halk diye hiçbirşey yapmamaları, hükümetten ve onun tasmasını tuttuğu polisten daha merhametli olduğunu gösterir. Kaldıki karşı oldukları kitle onları yakalasa öldürmeden yakmadan bırakmayacaktır. Sivasta gördük, Eskişehirde gördük. Sonunda yürüyerek getirdikleri adamları, akreplerle, otolarla bırakıyorlar. Bir dahaki seferde belki bunuda yapmayacaklar, onları orda yanlız bırakıp gidecekler, yada örgütler bu sefer toleranslı olmayacak. Tayyip herşeyi deniyor, kendi milis gücü olmadığından, ona oy veren genç bir kitle olmadığından ülkücüleri kullanmaya çalışıyor ama buda olmuyor. En sonunda kadın erkek mahallelisini (evet bu adam başbakan, büyük şehirlerde ona oy veren genç kitle olmadığından halka karşı kendi mahallesinden adam çağırıyor, şaka gibi değil mi?) toplamış salmış. O kasımpaşalılarda ayrıca beyinsiz, ya git eylem yap slogan at, kadınlarınıda al yanına ama emanet alma, yok ben ölmeye öldürmeye, sivastaki gibi alevi yakmaya geldim diyorsan, o kadınlarını, evinde güvende bırak. Kadın namustur, nasıl bir yozlaşmışlıktır bu, kavgaya kadınlarını alıp gelmek. DHKPC içinse, yaptıkları son icraat resmen tayyipin ekmeğine yağ sürmek oldu. O bölgede oturan, vurulma olayında orda olan alevi bir dostuma sorduğumda, Berkin Elvan'a, ailesine ve cenazesine küfürler ettiklerini, bunlarında onları paket ettiğini, sayıları artmış şekilde geri geldiklerinde de, örgütten birilerinin silahla karşılık verdiğini söyledi. Öldürülmeyi meşru kılmaz ama; hükümeti protesto için eylem yaparken polis tarafından linç edilip ölmekle, yada kafaya gaz mermisi yemekle yada bakkala giden çocuğun polis sırf elindeki silahı özellikle yanlış kullanması (direk insanlara sıkıyorlar her yerde video var gidin bakın üstünde bile yazıyor direk sıkmayın 45 derece açıyla sıkın diye) yüzünden ölen çocukla, sopaları bıçakları alıp, cenazesi olan kitleyi küfürlerle tahrik edip saldırarak ölmek arasında çok fark var. Yinede ölen 22 yaşında olduğundan, kafası basmıyordur, delikanlıdır, delikanla hareket ediyordur yazıktır. Son olarak bazı ifadeler için, kelime bulamadığımdan öyle yazıyorum. Zira "bizim orda popoya popo denir" sözü vardır ya, onun gibi, ne diyim. Can Yücel'in bir sözü vardır "bana şiirlerinde küfür etme diyorlar..." diye başlayan işte o durumu çok iyi açıklıyor.
Aynı video başka link belki açılmaz diye; https://www.facebook.com/photo.php?v=760024177343327