Cevap: Geçen gün Eşim yalandan intihara teşebbüs etti.
Başlangıçta her ne kadar yadırgasamda bakış açımı değiştirdiniz teşekkür ederim..kafam doluyken hiç bu taraflarından bakmamıştım..enazından sözleriniz beni frenlemiş oldu...evet eşimde kendini şöyle savunuyor..ailesinin arazisi var boş boş duruyor satılsa borçları kapatacak.ciddi birşeyler uydurmak zorunda kaldım ki ciddiyetin farkında olsunlar harekete geçsinler diye..ama onlar yinede arazilerini daha üstün gördüler bundan sonra evlatmı mülk mü anlamış oldum..bizde ona göre davranacağız diyor..ortada ben kaldım telaşlandım korktum ifadeler verdim millete açıklamalar yapmak zorunda kaldım öfkem bu yüzdendi..enazından baştan bu planını bana söyleseydi.bu kadar kızmazdım.insanoğlu çok profosyonelmiş.eşime bakış açım değişti ister istemez..Ben ne güzel borçlarını avukatla konuşup anlaşmışım ayda 2800 ödüyorum 24 ayda bitireceğim..Ben hep ona rahat ol avukat sıkıştırsada ara ödemeler yaparız diyorum yeterki sen bozma moralini diyorum zaten.Bence gerek yoktu.Gereksiz yere bunu yaptı.Ama oldu bir kere artık.Herkese teşekkürler.