Oooooo daha yazmadınız mı :) Mahkemeye hitaben savunmamı müdafi nezdinde yapmak istiyorum avukat tutmaya gücüm yoktur barodan tarafıma müdafi atanması için gereğinin yapılmasını arz ve talep ederim
Printable View
Oooooo daha yazmadınız mı :) Mahkemeye hitaben savunmamı müdafi nezdinde yapmak istiyorum avukat tutmaya gücüm yoktur barodan tarafıma müdafi atanması için gereğinin yapılmasını arz ve talep ederim
Tekrardan merhaba arkadaşlar.
Dün hakim karşısına çıktım ve sabunma vermedim. Mahkemede söylediğim tek kelime ise şu, avukat tutmadıgım için savunma vermeyeceğim hakim bey. Avukatımla birlikte savunma vermek istiyorum dedim ve mahkemeyi 10 gün sonrasına attı.
Bugün itibariylede bulundugum şehirde 5-6 avukatla görüştüm ve benden istedikleri ücretler çok yüksek bu konumda avukat tutacak o kadar param olmadığı için büyük ihtimalle tutamayacağım şimdi sizlere sorum şudur;
- Eğer ki bir dahaki mahkemeye avukat tutmadan gidersem bundan ceza alırmıyım?
- İlk mahkemede söylediğim avukatımla savunma vermek istediğimi söyledim ve hakim karşısına avukatsız çıkıp kendi savunmamı kendim versem herhangi bir sorun teşkil edermi?
- Hakim bana sorarsa neden avukat tutup öyle savunma vereceğim sözcügünü kullandın ve avukatsız geldin buna karşı ne yapmam gerekli.
Rica etsem bunlara karşı beni bilgilendirirmisiniz.
Sayın Engin Oğuz'un tarif ettiği gibi bir dilekçe vermediniz mi?
Mahkemede -daha doğrusu her zaman- daima doğruları söylemek en güzelidir.
Avukatsız mahkemeye çıktığınız için bir ceza almazsınız elbette
Teşkil edeceği sorun, hakim sizin sadece oyalama taktiğine girdiğinizi düşünebilecektir, bu da hoş olmayacaktır hakkınızda vereceği karar için.Alıntı:
- İlk mahkemede söylediğim avukatımla savunma vermek istediğimi söyledim ve hakim karşısına avukatsız çıkıp kendi savunmamı kendim versem herhangi bir sorun teşkil edermi?
Minareyi diken sizsiniz, kılıfı burada bulamazsınız.Alıntı:
- Hakim bana sorarsa neden avukat tutup öyle savunma vereceğim sözcügünü kullandın ve avukatsız geldin buna karşı ne yapmam gerekli.
En başta Engin beyin de belirttiği üzere buradan kısıtlı bilgilerle bir yönlendirme yapılması hatalı olacaktır, adli yardım talebinde bulunabilirsiniz.
Merhaba dilekçe verdim ve avukat mahkeme salonuna geldiğinde bana sordugu tek şey konu nedir ? elinde dosyanın kopyası olduğu halde.
Ayrıcada mahkemeyi kayıp etmem durumumda avukat masrafı ve bütün ücretlerde benden alanacağını söylediler bu durumda böyle bir cevap vermiş bulunmaktayım. Ayrıca gereken bütün dogruları zaten ifademde geçerlidir.
Anlıyorum fakat avukatlar çok yüksek ücret istiyorlar ve bunu karşılayacak durumum yok şu anda.
cevabım bu konuyla ilgi deyıl forumdakı tüm arkadaşlardan özür diliyorum konu kapatıldığı için burya yazdım aşagıdakı ko linkine cevap veren arkadaş sanırım yuztb.com sahıbiş yada cok yakını
https://www.hukuki.net/showthread.php...iligi-Hakkinda
bu firmadan bir adet vds sunucu hızmet ve 2 adet hosting almaktayım tüm hizmetler ansızın durdu tlf bıldırım sıztemı özel tlf hiç birine cevap verilmiyor Edeler46 bir cevapta bir cevapta ben beklıyorum ödemelerde hiçbir sıkındı olmadığı halde neden cevap verılmıyor ? 2.5 yıllık emeğim var benım orda bukadar kolaymı