Cevap: yönetici maliklere zorla kredi çektirmek istiyor yardım
kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz . o yöneticinin öyle bir lüksü yok. ben yöneticiyim ve ev sahibi 10 aydır mantolama vermiyor, beni ona yasal yoldan birşey yapamayacagımı sanıyor. aylık 75 tl yi vermiyor. bende şimdi onu önce icraya vericem ve 10 aylık toplu parayı sonrada avukat parasını ödetecem. sonrada mantolama firmasıyla anlasarak daire basına senet yaptıracam. 75 i veremeyen bu sefer fırmaya aylık 250 tl vericek. bende ona böylece 2 gol atmış olucam.
Alıntı:
ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı
Savcılığa şikayet ettiğinizde nasıl bir sonuç alacağınızı düşünüyorsunuz? Konu hukuk mahkemelerinin konusu çünkü.
nereye ne şekilde başvuruda bulunmam gerekiyor? Bilgisizlik bu konuda yardimci olursanız sevinirim.ilginize teşekkürler.
Cevap: Yönetici maliklere zorla kredi çektirmek istiyor
Yukarıdaki görüşleri incelerseniz başvuracağınız bir durum yok. Başvursanızda elde edeceğiniz bir şey yok. İllaki ben bildiğimi yaparım diyorsanız. Bu tür konularda sulh hukuk mahkemeleri yetkilidir. Ama boşuna masraf edersiniz.
Alıntı:
serkanortanca rumuzlu üyeden alıntı
kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz . o yöneticinin öyle bir lüksü yok. ben yöneticiyim ve ev sahibi 10 aydır mantolama vermiyor, beni ona yasal yoldan birşey yapamayacagımı sanıyor. aylık 75 tl yi vermiyor. bende şimdi onu önce icraya vericem ve 10 aylık toplu parayı sonrada avukat parasını ödetecem. sonrada mantolama firmasıyla anlasarak daire basına senet yaptıracam. 75 i veremeyen bu sefer fırmaya aylık 250 tl vericek. bende ona böylece 2 gol atmış olucam.
Kolay kolay alabileceğini sanmıyorum etrafımda çok örnekler var