Dün E-devlet üzerinden Davamı takip edebiliyordum. Şuan Adınıza Dava Bulunmamaktadır. Diyor.
Sayın avukatlarım UYAP Girişiniz varmı ? Dosya no versem Bakabilirmisiniz ?
saygılarımla
Printable View
Dün E-devlet üzerinden Davamı takip edebiliyordum. Şuan Adınıza Dava Bulunmamaktadır. Diyor.
Sayın avukatlarım UYAP Girişiniz varmı ? Dosya no versem Bakabilirmisiniz ?
saygılarımla
Bugün Avukatım aradı.Karar Çıkmış Şahsa ait 1 Adet BMW marka Üstünde Araç varmış Bu aracın üzerinde 33 e yakın icralıkmış Kısaca Dolandırıcı bu dedi Normal insan'da 1-2 tane olur dedi. şimdi ise Avukatım Tapu, Ev,Arsa v.s varmı bakacak Yarın Bilgi verecek.
Saygılarımla
Merhabalar
Malesef Şahıs Telefonlarıma bakmıyor habire oyalıyor. Vade günü geçti ve İhtati Haciz işlemi avukata vermiştim. Şimdi İcra dosyam açık durumda
Adliye'den Suç duyurusunda bulunsam ? Dolandırıldım diyerekden ? Karar ne olur ?
Saygılarımla
Şikayet edebilirsiniz ama bu tür şikayetlere savcılıklar hukuki ihtilaf gözüyle bakıyor ve takipsizlik kararı veriyor icraya vermişsiniz bundan sonraki sabırla avukatınızla takip edin olduğu kadar olmadığı kader diyelim.
Avukatım aradı bugün. AKS 'de ihtarname geri dönmüş Yatırdıgım teminatı Geri alabilecekmişim. Ama Alacaklımdan Ödemede alamıyorum. Telefonuma bakmıyor. Polise gitsem Dolandırıldım diye
Yapacakları işlem ne olur ?
- - - Updated - - -
Avukatlarım Ne yapmalıyım ? Son durum bu Telefonu çalıyor ama açmıyor Sinyal Takibi yapılabilirmi ? Polise Başvursam ?