Cevap: Tıp Fakültesindeki Bir Doktoru Şikayet Etmek Üzerine
fakülte hastanelerinde değil prof.larla normal hekimlerle bile muhatap olmak çok zor kendilerini artık nerelerde görüyorlarsa biraz sesimizi yükselttik mi hemen beyaz kod istiyorlar bu forumda bende bi konu açmıştım sizin yaşadığınız olayın çok daha kötüsü başımızdan geçti 4 aylık bebeğimle sıra beklerken atarlandı dr. hasta haklarına şikayet ettik o da bizden şikayetçi olacağını söylemişti sonra hocaları prof.dr. önce onunla sonra bizimle konuştu ve biz konunun kapandığını düşündük şikayetimizden vazgeçtik ancak yaklaşık bir ay sonra karakoldan ifade için çağrı kağıdı geldi bizi savcılığa şikayet etmiş gittik ifade verdik ve bizde şikayetçi olduk ona hakaret ettiğimizi iddia edip yanındaki stajerleri de şahit yazdırmış bizde o dr.dan bizim çocuğumuza bakmayacağını söylediği için şikayetçi olduk sonrası nasıl bir durumla karşılaşırız bilmiyorum :(
merabalar kolay gelsi stajyer avukatım yardımcı olabilirsenız sevinirim.
bir yakınım ameliyat oldu ancak doktor dikkatsizliği sebebiyle bagırsagını kesmis.şu an hastanede bir aydır yatıyor yalnızca bu sebepten dolayı. dava açmak en azından hastane giderlerini ve yoksun kaldığı kazancı tazminat olarak almak istiyorum.bu konuda yapmam gereken izlemem gereken yöntem nedir ve bir dilekçe örneği varmı elinizde. saygıarımla
Sayın ceylan_65,
Avukat olduğunuza göre özel alanlara griş yapabilmek için avukat olarak kayıt olabilirsiniz:
https://www.hukuki.net/showthread.php...ar-ve-%DCyelik