Cevap: Boşanmak için yardımlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var :(
geçmiş olsun kardeşim.bu olay da en sevindirici durum senin sakinliğini ve soğuk kanlılığını koruyabilmiş olman.yerin de başkası olsa belki de daha kötü sonuçlar ortaya çıkabilirdi.gerçekten yaşadıklarına üzüldüm.ben de boşanma sürecindeyim hem yaşadıklarım hem de insanların buna benzer şeyler yaşadığını gördükçe evlilikten nefret eder oldum.sıkma canını hayırlısı olsun
Alıntı:
yasin.trhl rumuzlu üyeden alıntı
katkı payınıda alamıyorlar çünkü evi daha yeni aldım evin değeri 80 Bin tl kredi ile aldım şuandan itibaren toplam borcum 130 bin tl bankaya hakim bunu göz önünde bulundurursa katkı payını alamıyorlar avukatımın dediğine göre bazı maddeler okudu karşı taraf sadece dava açabilir hakları var ama hiç bir delil olmadı için açtıkları dava boş olacaktır paylaşmak istedim sizinle
Ortada ev için size verdikleri bir 15.000tl gibi rakam varken ve 9 aylık süre sonunda ayrılma noktasına gelmişken, o ödedikleri 15.000tl yi geri almalarını engelleyecek hadi daha açıkça o kadar parayı size hediye etmelerini sağlayacak nasıl bir yasal düzenleme olabilir ki?
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Ortada ev için size verdikleri bir 15.000tl gibi rakam varken ve 9 aylık süre sonunda ayrılma noktasına gelmişken, o ödedikleri 15.000tl yi geri almalarını engelleyecek hadi daha açıkça o kadar parayı size hediye etmelerini sağlayacak nasıl bir yasal düzenleme olabilir ki?
ben zaten o 15 bine hiç itiraz etmedim onu vermeyi bile kabul ettim ama verdikce istiyorlar düğün masrafları diyolar bilmem ne avukatın dediği gibi tam bilemiyorum maddeleri okudu dediğine göre alamıyorlar kusurlu oldukları ve evin borcu değerinden yüksek olduğu için
Eşimin kullandığı hat benim üzerimeydi dilekçeye görüşme içeriklerinin alınmasını yazdık ama kendimi rahatlatmak için müşteri hizmetlerinden geçmişe dönük 3 aylık ayrıntılı döküman aldım ve inceledim yaklaşık 20 tane yabancı numara buldum bazılarının kimin oldunu tespit ettim bazılarını bulamadm bulduklarımda gündüz gece hep mesajlaşılmış oğlanların hepsi ankaradan çıktı onlarca kişilerle görüşürmüş daha çoğunu kime kayıtlı oldunu bulamadım ve görüntülerdeki oğlanında telini tespit edemedim bu dökümanlar davamı etkilermi
gerek kalmadı dün protokol imzaladık benden sadece açtığım 50 bin tl tazminatımdan vazgeçmemi istediler onlarda benden nafaka maddi manevi tazminat evle ilgili katkı payı ziynet eşyası hiç bişey istemiyolar bende kabul ettim imzaladım protokolü
10 ay oldu evliliğe hakim sıkıntı çıkarmazsa hemen biter ilerde peki ev için bana dava açabilirlermi
çok şükür duruşma oldu bitti tek kuruş alamıyolar sadece eve aldıkları eşyaları aldılar Allah kimsenin başına vermesin herkeze tşk ederim bilgiler için Allah hepinizden razı olsun !! konu kilit