İfadesi ve sorgusu için gelmezse zorla getirilebilir.
Printable View
İfadesi ve sorgusu için gelmezse zorla getirilebilir.
başak hn merhabalar, bu sayfadaki en son yazdıklarıma göre bana ynt ne olur acaba. ynt verirseniz çok sevinirim.hayırlı kandiller bu arada.
Hepinize iyi akşamlar. Arkadaşlar dün sahibinden.com üzerinden bir telefon beğendım ve kişi ile iletişime geçtik .Ve bir fiyatta anlaştık.Bu kişi bana ürün satış sözleşmesi hazırladı ve kimlik fotokopisiyle birlikte bana gönderdi.Bende inandım denizbank cep hesabına parayı eft yaptım. Kargoyu göndereceğini söyledi. Ancak göndermedi telefondan engellenmiş durumdayım. Bugun polise gittim ve şikayette bulundum. Bu kişibaşka bir hesap açarak satın aldıgım telefonu yine internet sitesine koymus. Sabıka kayıdına baktıklarında benım gibi dolandırılan kişiler yogunluktaydı. Polisten başka hangi yerlere giderek suç duyurusunda bulunabilirim. Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Esin hanım Merhaba. Ben 2 Gün önce İnternetten ayakkabı siparişi vermişim ayakkabılar geldi fakat orjinal çıkmadı. Site link [http://www.outletayakkabici.com/inde...e=common/home] Sitede iade ve cayma Hakkımız olduğu yazıyordu ama ayakkabılar geldikten sonra siteye defalarca mail attım geri dönene ve ilgilenen olmadı. Bankayı aradım ve kredi kartım yapılan işlemin iptalini istedim fakat işlemi iptal ettiremeyiz dediler.dolandırıldığımı Söyledim ve bana Bi dilekçe yolladılar. sayal işlem başlatıcaz fakat bi sonuç çıkmazsa bankaya yapılan işlemlerin tutarını benim ödeyeceğimi söylediler. Ben kendimce doraldırıldığımı ve haklı olduğumu biliyorum ama haksız bulunursam Bankanın bana çıkartacağı masraftan korkuyorum. Yardımcı olur musunuz ? Ne yapmalıyım..?
Ürünü almaktan vazgeçtiğinizi ve iade alıp parasını kartınıza geri ödemeleri için noterden cayma bildiriminde bulunabilirsiniz bunun için bir hafta süreniz var iki günü geçmiş. Bu tür itirazlar bankaya değil tüketici kanununa göre satıcıya yapılır bankanın itiraz için yapacağı masraf çok önemli bi yekün tutmaz ama dediğim gibi süreyi geçirirseniz kimsenin yapabileceği bir şey kalmaz.