Cevap: Bu iş nereye varır arkadaşlar yapılmış suç duyurusu ve açılacak dava var
ama daha önce beni çok sözle tehdit etti 155 arıyorum şimdi deyip aramadığı çok oldu ve o gunku kızımla olay oncesı onun yalan soylerek bana yaptıgın seylerı dogru soylemıyorsun gıbı sorularım çok oldu bunlara hala cevap vermiş değil bunlara cevap veremedıgı için o gun eve gelınce kızım olayı anlattı bende kızıma tam olarak hepsını anlat dedım anlatmadı ve eşim benı tam dinlemeden polısı aradı ve bina onunde polısı beklerken yakınlarını arayarak yuksek sesle yoldan gecen herkesın duyacagı şekılde beni asagılayan konusmaları oldu
bana ona karsı bır tahrık olusturdu ben ıyı nyet olarak evde ıfadem için polısın gelecegını bılıyordum geldıklerındede karsı koymadan gıttım yani eşim beni pek takmaz çok inatçı bırıdır herseyı kendısının bildiğinı sanır bır gece hastaneye gıdıyorum dedı gecenın bırınde bırlıkte gıdelım dedım senı yanımda istemıyorum dedı 17 yasında oglum var onunla gıt dedım onuda istemıyorum dedı çıktı gıttı sizce bu davranıs normalmı o ondan birikmiş ofkesını kızımı kullanarak yaptı bana mam çalıstıgı için ben emeklıyım evden ayrılma kızı evde yalnız bırakma der bende bırakmam bır cumartesı gunu bakkala gıdıyordum evin yakınında baktım eşim onumde gıdıyor ve telle konusuyordu ben arkasındayım benı gormesı ımkansız takıp edecektım cıvarda kahveler vardı tanıyorlar benı uygun olmaz dedım ve eve geldıgımde nereye gıdıyordun oyle dedım bır arkadası var ona herkes ev vermıyor ona ev bakmaya gıttım dedı pekı yakın yere gıdıyorsun bana hep tembıhlersın kızı evde yalnız bırakma dıye sen neden bırakıp cıktın dedım cevap yok aksı gıbı ev bakmaya gıttıgı arkadası ertesı gun aradı ve şimdi nerde oturuyorsun dıye evını sordu kendı yalanına kendısı dustu bende niye demedın dedım bak dun sana ev bakmaya gıttım ev bulmussun dıye soylemedın dedım buna da cevap veremedı boyle durumlar çok olup ben yanıt alamadıgım için bunları da ona çok sordugum için kızımın o gunku olayından bana geldi suc duyurusu yaptı ve dun annesıne telde şöyle dedı arkadaslarına gıttıgınde ev olaylarını herkese tek taraflı anlatıyor kendıne kamuoyu yaratmak için annesıne arkadasının adını ve eşinin adını vererek hepsi şahitlık yaparız demiş benı tanımayan hıc gormedıgım kişi benı nereden tanıyor acaba ve ev içi özeldir üçüncü kişilere ev içini anlatması suç değilmıdır
Açtığınız her konuyu 2 tekrar yapmanız, yazılarınızda yazım kurallarına uymamanız nedeniyle anlaşılamaz mesajlarınız nedeniyle ,
bundan sonraki mesajlarınızda yazım kurallarına dikkat etmez, konu tekrarı yapmaya devam ederseniz, konularınız silinecek, üyeliğiniz askıya alınacaktır,
bilginize
Benden önce sayın yetkili gerekli uyarıyı yapmış ancak yazmadan edemedim.Destan gibi soru yazıyorsunuz ve burada HİÇ BİR KARŞILIK BEKLEMEDEN üyeler yardımcı olmaya çalışıyor.Ancak size bu şekilde yardımcı olmaya çalışan kişileri dahi düşünmüyor hiç bir imla kuralına(büyük harf, küçük harf de dahil) uymuyor soruyu okuyana işkence haline getiriyor ve forumun kalitesini düşürüyorsunuz.Böyle soruları cevaplamıyor ve forumumuzun kalitesini bozan bu yaklaşımı kınıyorum.Herkese iyi forumlar..