Cevap: Ehliyetimi 0.14 promil ile kaptırdım ancak su an kanun değişti ve sınır 0.20 promil oldu ehlıyetı nasıl gerı alabılırım?
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
YApılan işlem nedeniyle bir dava açmışsınız, davanız aleyhinize sonuçlanmış.
aradan 2 ay geçtikten sonra değişen yönetmelikteki .20 promile yükselmesinden faydalanabilmeniz mümkün değil.
Bir sonraki sefer alkollü iken yakalandığınızda artık .14 değil .20promilin üzerinde ise ehliyetinizi kaptırırsınız.
Erdoğan bey,
Kanunun istisnası olduğu söyleniyor. Sonradan çıkan kanun lehe ise kanun geriye doğru yürüyebiliyor deniyor avukatlar tarafından. Ben bu durumdan bahsediyorum, bu durum hakkında bilginiz var mıdır acaba?
Cevap: Ehliyetimi 0.14 promil ile kaptırdım ancak su an kanun değişti ve sınır 0.20 promil oldu ehlıyetı nasıl gerı alabılırım?
Mahkemenize dilekçe ile müracaat ederek yeniden yargılama-yargılamanın iadesi talebinde bulunabilirsiniz aklınızda şüphe kalmamış olur belki olumlu netice de alabilirsiniz bana sorarsanız müracaatınızı avukatınız yapsın derim.