Cevap: Kamu cezasinin hapis cezasina cevrilmesi bulamadim konularin icinde
Senin dosyan 2008' De açılmış ama karar senin de dediğin gibi evine daha 4 Gün Önce Tebligat gelmiş yani zaman aşımı diye bir şey söz konusu değil yeni bir karar sonuçta ayrıca temyiz süresi içinde itiraz etmezsen karar kesinleşecektir.
cevabiniz icin tesekkurler.temyiz nasil edebilirim avukat bey,sahsi belcikadan yapabilirmiyim yada babama vekalet yollasam yapabilirmi avukatami vermeliyim temyiz icin dosyami,ilk 1yilo nceki hapis kagidi acik cezaevi dediler simdi bide gelmis kapali cezaevi yapmislar tmyiz bunun icin olurmu
Siz avukatınıza vekaletinizi verin o kendisi halleder
tesekkurler,avukatima vekalet yoladimda gelen kagitlarada bakti bana dedi cezan kesinlesmis bu cezayi mecbur yapacan zaman asimi ise 10 yil surer ben gitcem yilbasinda cezami cekmeye ama avukatima sormayi unuttum bakirkoyde dava acildi ama bn izmirde oldugum icin ilk mahkemeye izmirde gittim benim hapis cezam izmirdemi olur yada bakirkoyde istanbuldami cezami cekmek zorundamiyim ve acik ceza evimis acik ceza evi sartlari nedir rahatmidir kapali ceza evine gore farki nedir?
CeZamı ertelemem mumkunmu acaba avukat bey