ya yanlışlık oldu ewrak karıştırıldı yada para kazanılmak için o tetkikler adıma girldi ama bu kısmı beni ilgilendirmiyo
Printable View
ya yanlışlık oldu ewrak karıştırıldı yada para kazanılmak için o tetkikler adıma girldi ama bu kısmı beni ilgilendirmiyo
Cılt Uzmanlıgı yaptıgım gecen yıl calıstıgım eczaneye bı kadın geldı ılac aldı eczacı bılgsayardan hızmet dokumunu cıkarttı kadın 1 ay köyde oldugu halde o hastane kadını muayene tahlıl olmus gostermıs bayan o özel hastaneye hıc gıtmemıs eyupte ozel hastaneydı kadın yanımızda hastaneyı aradı sekreter paranızı gelın verırız demıs eczacıda bu hep oluyor saglık bakanlına sıkayet et dedı kadının tc kımlık nosunu nerden bulup muayene olmus gostermısler sızde saglık bakanlıgna elınızde varsa hızmet dokumunu sunun
Konuyu çokça açmışım haklısınız k.bakmayın dikkat edicem erdoğan bey, gerçekdışı girilenler beni çok fazla rahatsız etti ve üzdü ve ayrıca böyle bir durumu bildirmek benim vatandaşlık görevim gerekli yerlere bildirip yapılması gerekenleri yapıyorum yol gösterdiğiniz için çok teşekkür ediyorum...
ya yanlışlık oldu ewrak karıştırıldı yada para kazanılmak için o tetkikler adıma girildi ama bu kısmı beni ilgilendirmiyo gerisi hastaneyi ilgilendirip hastanenin sorumluluğunu gerektiriyor artık...
Bu Olanlardan Sonra Şikayette Bulundunuz Umarım
Evet bildirdim mustafa bey savunma bekleniyor şuan hastaneden sonuç gelmedi henüz elimize..
Bir resmi belgeyi sahte olarak düzenleyen, gerçek bir resmi belgeyi başkalarını aldatacak şekilde değiştiren veya sahte resmi belgeyi kullanan kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Böyle bir durumda kanıtlanınca ne olur?Hastaneye ve kamu görevlisine yaptırımı cezası ne olur?
Eğer suç ispat edilirse tck açıktır