merhaba,dosya numarası ve karar numarasını giriyorum sonuç bulunamadı diyor.bu yargıtay ın eline ulaşmadı mı demek?
Printable View
Merhaba benim de size bazı sorularım olacak. Mayıs 2012'de bir evlilik yaptım. Eşimden 2 yıl boyunca sürekli şiddet gördüm. Kendisi evine bakmadı. 2 yıl boyunca evi ben geçirdim. 4 temmuz 2014 'de beni öldürmeye kalktı polise ailem şikayet etti ve o gün şikayetçi oldum kendisinden 11 Temmuzda boşanma davası açtım. Bu 2 yıllık süreçte beni 3 kez otelde aldatmış otel faturalarını buldum. 2 kişi kaldığı belirli. Bunun harici eşimin askerde psikolojik bir rahatsızlığı varmış ve bu hastalık evlendikten sonra tetikledi. 3 kez psikiyatriste gitti çok kuvvetli ilaçlar kullanıyordu. fakat öğrendim ki psikiyatriste hep babasının adıyla gidilmiş babasının üzerine rapor alınmış ve babası üzerine ilaçlar alınmış. Son 2 aylık telefon ayrıntılarını incelediğimde 6 ayrı kadınla sürekli mesajlaştığını ve görüştüğünü tespit ettik. Telefon benim üzerimeydi fakat kendisinin kullandığı kartvizitte bu telefon kullanıldığı için bunu onun kullandığını ispat edebiliyorum. Benim üstüme bir araba almıştık şu an bu arabayı vermiyor. Bu arabayı nasıl ondan alabilirim birinci sorum bu olacak. Korunma kararı çıktı hakkımda rahatsız etmemesi benle iletişime geçmemesi gerekiyordu gfakat her akşam hala arıyor beni tehdit ediyor. Elimde resimlerin var skype görüşmelerin var diye. Benim e-mail şifrelerimi kırıp danışanlarıma hakaretlerde bulunmuş bu mailler bende mevcut bununla ilgili ne yapabilirim. Anlaşalım boşanalım demişlerdi kabul etmiştik fakat dün anlaşma bozuldu diye aradı 5 kasımda ilk mahkememiz var nasıl kısa süree kurtulabilirim. Can güvenliğim yok. Yardımlarınızı bekliyorum. Bana dönebilirseniz çok sevinirim. Bu arada çocuğumuz yok. 22 aydır cinsel bir birlikteliğimizde yok kendisinin cinsel sorunları var kullandığı ilaçlardan dolayı bunu nasıl mahkemede kullanabilirim.
Anlaşmalı boşanmaktan vazgeçildi ise çekişmeli boşanacaksınız demektir. Süreç uzayacaktır.
Elinizde bulunan bütün delilleri belgeleri bilgileri mahkemeye sunmalısınız.
tedbir kararına rağmen halen Tehdit ediliyorsanız şikayetçi olmanız yeterli.
hapis cezası vardır.
Zorlu bir boşanma süreci olacak gibi görünüyor o nedenle mutlaka bir avukatla yolunuza devam etmenizi öneririm. tek başınıza üstesinden gelmeniz zor görünüyor.
Bütün iddialarınız ile eşinizin diğer sağlık sorunlarını vs. avukatınızla paylaşırsanız size yardımcı olacaktır.
cevabınız için teşekkür ederim. bir avukata vekalet verdim tüm delilleride verdim. Araba ile ilgili icra takibi başlatıldı ama 2 aydır hiç bir ses yok karşı taraf sürekli araba ile ilgili tehdit ediyor. Arabayı ver boşanıcam diyor. Bu arabayı alabilmem için ne yapmam lazım ruhsat benim üstüme evlendikten 1 ay sonra aldık
avukat arabayı alamayacağımı söyledi bir tanıdığımız üzerine senet düzenledik o senet icraya konuldu ama 2 aydır araba bulunamıyor. Ne yapmam lazım?
Tanıdığınız üzerine yaptığınız bono ile ilgili olarak sıkıntılı bir hukuki süreç yaşayabilirsiniz.