Cevap: İşe geri alma davasinda davaya bizzat katilmak onemli midir?
Alıntı:
darnglove rumuzlu üyeden alıntı
öncelikle yukarıda ALEHİMİZE yazmışım kusura bakmayın yanlış olmuş çünkü dava LEHİMİZE OLUMLU sonuçlandı.Bu tip durumları tam bilemiyorum ancak benim gibi emsal davaları olan çok arkadaşım var , dava taraflarına olumlu sonuçlansa bile yargıtaya gidiyormuş onlar karar veriyormuş son durum bu şekilde yargıtay kararı bekleniyor yani şu aşamada...
Siz öncesinde aleyhimize yazmış olsanız da ifade bozukluğu olduğu ve işe iade kararının işçinin aleyhine olmayacağı anlaşıldığı için ben lehinize olarak okumuştum. :)Lehinize olan karar ve temyiz nedenleri dediğim şekilde olabilir...
Alıntı:
tolg rumuzlu üyeden alıntı
Siz öncesinde aleyhimize yazmış olsanız da ifade bozukluğu olduğu ve işe iade kararının işçinin aleyhine olmayacağı anlaşıldığı için ben lehinize olarak okumuştum. :)Lehinize olan karar ve temyiz nedenleri dediğim şekilde olabilir...
cevap için çok teşekkür ederim evet ifade biraz yanlış olmuş bende yazdığınızı okuyunca yeni farkettim:) bu işlerde anlayan biri değilim açıklamalı olarak yazmışssınız ancak kafam karıştı biraz çünkü bana söylenen ; davamız tarafımızca olumlu bulundu ama yargıtay karar verecek son karar verilecek ve bu sürecte yaklaşık 5-6 ay sürüyor şeklinde...
Alıntı:
darnglove rumuzlu üyeden alıntı
davamız tarafımızca olumlu bulundu ama yargıtay karar verecek.
Bulmaca gibi oldu...
Temyiz edilmeyen karar Yargıtay'a niçin gitsin? Temyize giden kim? Siz mi, karşı taraf mı ya da hem siz hem karşı taraf mı? Önce onu anlaşılır şekilde açıklayın ki cevap veren de ona göre cevap versin. Artık benim cevap vermem mümkün değil. Zira devreleri yaktım.:)
Alıntı:
tolg rumuzlu üyeden alıntı
Bulmaca gibi oldu...
Temyiz edilmeyen karar Yargıtay'a niçin gitsin? Temyize giden kim? Siz mi, karşı taraf mı ya da hem siz hem karşı taraf mı? Önce onu anlaşılır şekilde açıklayın ki cevap veren de ona göre cevap versin. Artık benim cevap vermem mümkün değil. Zira devreleri yaktım.:)
Karsi tarafin temyize gideceginden emin oldugu icin yargitaya gidecegini soyledi..yani temyize giden karsi taraf olacak biz degil , insallah bu sefer dogru anlatabilmisimdir:)
Cevap: İşe geri alma davasında davaya bizzat katılmak önemli midir?
Bende aynı davayı açtım ve kazandım yargıtay onadı yaklaşık 1 yıl içerisinde sonuçlandı kazandım paramı aldım. davaya gitmeniz önemli değil benden şahit bile istenmemişti