İftira olmaz demiştik zaten. Bu bir iddiadır ancak aynı zamanda hakarettir. Hakaret suçunu oluşturur.
Printable View
avukatlar bazen bu dokunulmazlık zırhına bürünüp seviyeyi aşıyorlar gerçekten ama tabi bu dünyanın öbür tarafıda var yani suçlu bir kişiyi suçsuz gibi göstererek kul hakkına giriyorlar okadar ah alıyorlarki ben kendi adıma o avukata okadar küfürler ettimki okadar beddualar ettim allahtan aynısını kendisine vermesini her gün diliyorum işin bide bu tarafı var
Avukatın işi savunmak. Kimi zaman bir tecavüzcüyü kimi zaman bir katili kimi zaman bir başkasını.
Küfürleri içinizden ettikten sonra bir sıkıntı olmaz ancak siz de her küfür ettiğinizde kul hakkına girmiş olabilirsiniz. İlahi adalet ince bir dengededir ne olacağı bilinmez.
Her davada kural olarak 2 taraf vardır muhakkak bir haklı birde haksız vardır. Keşke insanoğlu o kadar iyi olabilse hiç suç işlenilmese, hiç hak yenilmese ve dünyada hiçbir avukat hakim savcı olmasa. Ancak insanın doğası gereği suç, hakların gaspı insanoğlunun var olduğu günden bu yana vardır.
savunabilir ama bir insan suçluysa cezasını çekmeli suçlu olduğunu bilerek olduğunu bilerek iftira atarak yapmamalı bunu karşı tarafın canı yandıysa ve bu avukat tarafından yeterli ceza alması engellenirse bu karşı tarafın içindeki ateşi nekadar söndürür ve ozaman düşmanlık avukata başlar ve cinayet işlemeye kadar dönüşebilir öyle değilmi insanoplu kendine yetiremeyince adalete güveni kalmıyor o anda gözü dönebiliyor