Cevap: Otel odasında hırsızlık olayı ! Hırsızlıktan otel sorumlu tutulabilir mi?
Fiyat konuşmadınız mı avukatınızla?
Ben avukatınızın Ankaralı olduğunu düşünmüştüm.
Cevap: Otel odasında hırsızlık olayı ! Hırsızlıktan otel sorumlu tutulabilir mi?
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Fiyat konuşmadınız mı avukatınızla?
Ben avukatınızın Ankaralı olduğunu düşünmüştüm.
Hayır herhangi bir fiyat konuşmadık.
Dediğim gibi başlangıç olarak icra dairesinden yazı gönderecek galiba. Onun masrafları vs.. için 200 tl verdik. Ancak onlar bu takibe itiraz ettiklerinde eğer mahkemelik olursak ne gibi masraflar gidicek bende merak ediyorum.
icra kagitina karsi taraf itiraz etmis. icra takibi durmus.
simdi mahkemeye vermemiz gerekiyor fakat bu mahkemeden sizce birsey cikarmi ?
yani ben kayserideyim ve ankaradaki birini mahkemeye verecegim. masraflari felan dusunursek ve caldirdigim ucrette 9000 tl yaklasik.
mahkemeyi kazansam bile bu tutari bana odetirmi mahkeme cunki bu ucret nakit para yani kaniti mumkun olan birsey degil.
sadece 2 kisiyiz yani sahit vs.. gibi ise yariyorsa
sizce ne yapmaliyim ?
Otelin güvenlik zaafiyeti, ihmal vs sorumluluğu tespit edilirse sizin de dediğiniz meblağ parayı çaldırdığınız anlaşılırsa olabilir karar size aittir biz ne açın ne aman açmayın diyebiliriz.
Otelin guvenlik zaafiyeti oldugu kesin. ne kamera var nede baska bir onlem.
fakat bizimde icinden cikamayacagimiz 2 durum var.
bizim o otelde soyuldugumuzu kanitlamamizda, kamera olmadigindan suphede birakacak bir soru. biz sabah polisi cagirdik soyulduk diye fakat onuda kanitlayacak kamera goruntusu yok.
hadi hakim soyuldugumuza inandi diyelim, cebimizdeki nakit para nasil kanitlanacak