Cevap: merhabalar yardımcı olurmusunuz?
Tekrar Merhaba. Başbakan henüz açıkladı yeni bir takım kanunlar geliyor. Hukukçu arkadaşlar inceleme fırsatı buldu mu bilemiyorum ama nüfus işlerinde yenilikler olacakmış. (örn. kimlikler değişiyor, adres değiştirme gibi işlemler elektronik ortamda yapılabiliyor) Acaba nakil işlemleri içinde kolaylıklar sağlanacak mı? Bilginiz varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum. Özellikle @Ceceli341 :))
Bu Konuyu Mahkemeye Taşıdım ve Dava açtım harç bedeli 250 tl gitti dava hakimleri Kararın hangi mahkeme tarafından verileceğinin kararını veremedi ve Konuyu Yargıtaya taşıdı. Dosya Şu an yargıtaya 4. aydaki actgm 2014 dava 2015 doğru gidiyor. bu işi Sanırım AB çözecek.
sizin aracılığınız ile bende takip ediyor olacağım. buna istinaden benzer dava açmak istiyorum. umarım dilediğiniz gibi sonuçlanır. oldukça zor bir sürece benziyor..
Alıntı:
mutluarda rumuzlu üyeden alıntı
sizin aracılığınız ile bende takip ediyor olacağım. buna istinaden benzer dava açmak istiyorum. umarım dilediğiniz gibi sonuçlanır. oldukça zor bir sürece benziyor..
Alıntı:
umuttolga rumuzlu üyeden alıntı
Bu Konuyu Mahkemeye Taşıdım ve Dava açtım harç bedeli 250 tl gitti dava hakimleri Kararın hangi mahkeme tarafından verileceğinin kararını veremedi ve Konuyu Yargıtaya taşıdı. Dosya Şu an yargıtaya 4. aydaki actgm 2014 dava 2015 doğru gidiyor. bu işi Sanırım AB çözecek.
umuttolga bey, kütüğün değiştirilmesi ile ilgili bende dava açmak istiyorum. süreç konusunda yardım edebilirmisiniz? gerekçe sundumuz mu? şahit, dilekçe vs. Bir de sizin davanız ne aşamada.Yardımınız için teşekkürler