Hayın sensin ne zaman verdin öyle hemen silinmez gidip akıbetini sor verdiğin yerden eksik belgen olabilir yerine getirme fişi mi ne oluyormuş mahkemeden veriyorlarmış ardına düş öğren.
Printable View
Hayın sensin ne zaman verdin öyle hemen silinmez gidip akıbetini sor verdiğin yerden eksik belgen olabilir yerine getirme fişi mi ne oluyormuş mahkemeden veriyorlarmış ardına düş öğren.
Özür dilerim hayır demek istemiştim.Sadece dilekçe ve kimlik fotokopisini ilgili memura ilettim kendisi 1 hafta içinde netleşir dedi. 2 Hafta oldu hala bir değişiklik yok. Söylediğiniz gibi tekrar gideyim çok teşekkür ederim tekrar özürdilerim.
Estağfurullah anlamıştım hususen öyle dedim :) bence biraz daha bekle 1-2 aydan önce olmaz diyorlar ama eksik belge varmı diye bi uğra yerine getirme fişi filan sorabilirler gider alırsın mahkemeden verirsin.
Temyiz edilmiş ancak kesinleşmemiş bir cezam var. Yurtdışına kısa bir süreliğine çıkmam gerekiyor. Bu cezam bana sınır kapılarında herhangi bir sorun çıkarır mı? cezam 2 yıl 6 ay mahkumiyet cezası. Mahkeme kararında yurtdışı çıkış yasağı diye bir şey geçmiyor. 153 maddeden yoksun bırakılır diyor. 153 maddeyi az çok inceledim orada yurtdışı çıkış yasağı diye bir şey yazmıyor. Bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.