Sonuç olarak ev eşyasına haciz uygulanamadıgı ıcın alacagıma karşılık hapis işlemide uygulayamıyorum diye anlıyorum okuduklarımdan ?
Dogru mudur (umarım birı dogru olmadıgını söyler)
Printable View
Sonuç olarak ev eşyasına haciz uygulanamadıgı ıcın alacagıma karşılık hapis işlemide uygulayamıyorum diye anlıyorum okuduklarımdan ?
Dogru mudur (umarım birı dogru olmadıgını söyler)
Ev haczi kalktı diye bir durum yok. Ev haczi var ama gidersen birşey alamazsın durumu var. Ev varlıklı birinin evi ise kanunda sayılı alabileceğin birşey varsa bununla ilgilide açık kapı bırakılmış. Kısaca git ama garibanın evine gitme diyor. Evsizede al sana kıyak, paran yok ise ev kirala parasını ödeyemezsen kimse sana dokunamaz diyor. Durumun düzelince ödersin.
Kiralarken kefil istemek lazım sanırım, maaşı garanti olan vs..
"Evsizede al sana kıyak, paran yok ise ev kirala parasını ödeyemezsen kimse sana dokunamaz diyor. Durumun düzelince ödersin. " Aynen durum böyle o evsizde geldi beni buldu çok lazım gibi, ne diyeyim. Ahh diyorum ahhhh
Doğrudur atlamışımdır anlık bilgi ile yazdım.
Bugun aldıgım bilgiye göre daha önceki ev sahibine de aynı şeyi yapmışlar, kasıtlı dolandırıcılıktan bir şey yapabilir miyiz belki başkalarının canını yakmadan bir daha düşünürler
Birikmiş kira borcunu alabılmek ıcınde mahkemelere bir okadar daha masraf edeceksiniz ve vaktinizi çalacak bence hiç bulaşmayın derim bir an önce adamı çıkartmaya bakın .