Cevap: Tarafıma Yapılan Fazla Ödeme Labali Bir Şekilde Geri İstendi, Ödenmeme Durumunda Yaptırım?
Alıntı:
ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı
32 Tl yatırın fazla yatırdım deyip telefon açıp karşınızdaki yetkiliye en kısa zamanda geri yatırın deyip hırsız muamelesi yapın. Ödemezler ise icra takibi başlatırsınız :DD
Bu fikre bayıldım :)
- - - Updated - - -
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Valla siz hangi cevabı istediğinizi yazın, o cevabı versin Erdoğan Bey. Aksi halde azarlıyorsunuz.
Azarlamak? Çok ayıp... :)
Not: Bir kişinin banka hesaplarını kontrol etmek kendi sorumluluğundadır. (Her ne kadar çoğumuz bakmasa da öyle)
Cevap: Tarafıma Yapılan Fazla Ödeme Labali Bir Şekilde Geri İstendi, Ödenmeme Durumunda Yaptırım?
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Valla siz hangi cevabı istediğinizi yazın, o cevabı versin Erdoğan Bey. Aksi halde azarlıyorsunuz.
estafurullah hocam ne azarlaması yahu. varsa kusurumuz affola. ben suçum olmadığı halde hatta haberim dahi olmadığı halde 31 lira için bana bu şekilde davranılmasına kızdım. bu; avmden birşey aldığınızda görevli alarmı sökmeyi unutunca kapıdaki güvenliğin size yaptığı olaya benziyor. burdaki arkadaşlarda mağazada size tip tip bakan müşterilere :)
Alıntı:
Robinson_Crusoe rumuzlu üyeden alıntı
Firmaya haklıymış bu kişiye böyle davranmakla,
aynı olayın daha beterinin başınıza gelmesi dileğimle :)
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Bu fikre bayıldım :)
- - - Updated - - -
)
Sizin şeytandan esinlendim. Ama benim şeytan sizinkinden daha şeytanca düşünüyor gibi. resmen zebani.:DD
İyi geceler.