Cumhuriyet başsavcılığına durumu izah eder bir dilekçe ile başvuru yapabilirsiniz. Kısaca olayın nasıl geliştiğini yazın, dekont ve ekran görüntülerini alarak dilekçenize ek yapıp suç duyurusunda bulunun.
Printable View
Cumhuriyet başsavcılığına durumu izah eder bir dilekçe ile başvuru yapabilirsiniz. Kısaca olayın nasıl geliştiğini yazın, dekont ve ekran görüntülerini alarak dilekçenize ek yapıp suç duyurusunda bulunun.
Ayrıca dekontla icra takibi yapabilirsiniz.
Merhaba benimde bir sorunum bar yardımcı olursanız sevinirim.
2 hafta önce instagram üzerinden kapıda ödeme ürün aldım ürünler geldi ödeme yaptım ürünü öyle aldım kargo şirketi diğer türlü teslim etmiyor, ürünleri açtım ikiside yanlış, kişiyle iletişime geçtim önce telefonlarıma bakmadı sonra engelledi, ev telefonundan aradım açtı dediki aynı şekilde geri gönderin bende gönderdiği adrese geri gönderdim, kişiyle tekrar iletişime geçtim geçen hafta. Ürünleri yarın kargodan alıp doğru olanları göndereceğini söyledi, bi hafta oldu hala gelen giden ürün yok arıyorum telefonumu. Engellemiş face hesabını buldum ordan yazdım yok, whatsapp tan tekrar yazdım mesajları görüyor ama cevap yok arıyorum açmıyor. Paramı Nasıl geri alabilirim ?
Kaptırılan parayı geri almanın yolu kişiyi icraya vermektir.
Merhaba, ben internet üzerinde FACE' de bir arkadaşımın önerisi ile bir şahıstan OYUN PARASI satın aldım. Parayı yatırdım, ve ertesi gün Face hesabı kapatılmış olarak gördüm.. Elimde 2 adet isim ve 2 adet hesap numarası mevcut. Ben bu kişilerden şikayetçi olmak istiyorum, nasıl bir yol izlemeliyim, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Para yatırdığınız hesap sahiplerine icra takibi başlatabilirsiniz savcılığa şikayette bulunabilirsiniz.
İyi günler. İnternetten cat türkiye sitesinden alışveriş yaptım ve ödemeyi yaptığım halde hala ödenmedi gösteriyor. Dolandırmak için kurulmuş bir site. Sitenin güvenilir olmadığını nasıl duyurabilirim?
- - - Updated - - -
İyi günler. İnternetten cat türkiye sitesinden alışveriş yaptım ve ödemeyi yaptığım halde hala ödenmedi gösteriyor. Dolandırmak için kurulmuş bir site. Sitenin güvenilir olmadığını nasıl duyurabilirim?
Öyle dolandırıcı bir siteye benzemiyor, (cat-turkiye.com) canlı destek hizmeti de sunuyor görüştünüz mü konuyu? bankanızdan ödemenin yapılmış olduğuna dair teyit aldınız mı?
Merhaba
Facebook üzerinden telefon satan birinden telefon aldım. Elektronik market sayfa adı
Adresleri iğdırda gözüküyor elden alın dediler ben gelemem kargo yapın dedim telefonun resimlerini falan istedim whatsapptan, messengerden yazışmalar var.
Parayı gönderdim whatsapptan face ten engellediler. Eşimin face hesabından yine telefon sordum aynı şekilde cevaplar. Sizden aldım kargo gelmedi deyince yine engellediler.
Ödemeyi karşı tarafın Akbank hesabına yapmıştım.
Dolandırıcı oldukları ortaya çıktı.
Ne şekilde şikayet etmek lazım?
Karşı tarafın Akbank Hesap no hesap adı ve cep telefonu numarası var.
Akbank hesabıda fake olabilir mi? Öyle ise bankada bu dolandırıcılıktan sorumlu tutulabilir mi?
Savcılığa şikayette bulunun, dekontla icraya verin.