Cevap: Pasaport memuru nereye şikayet edilir?
Seninle ilgileneceğim inşallah.
- - - Updated - - -
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Manyakmısın sen???
Artistlik nerede yapmışım?
Pasaport memuru pasaport vermek zorunda değil, çok istese de pasaport veremez, onun işi değildir çünkü pasaport hazırlamak, vermeye karar vermek, vermek.
Sadece başvuru için gereken evrakları teslim alır, gerektiği gibi dosyalar ve pasaport şubedeki işlemi tamamlar, sonrasında pasaport '' pasaport ve değerli belgeler müdürlüğünde hazırlanır, şubeye gönderilir, başvurulan şubeden alır sahibi.
Bu işlemler sırasında da yanlış bir iş yapmamak için elbette tereddüde düştüğü konularda amirinden bilgi alabilir, buna engel bir şey de yok.
O memuru orada tutan siz değilsiniz, kendinizi ne sanıyorsunuz ki, elbette orada tutmayacakmışmışsınız.
Burada kimin yazıp kimin yazmayacağına da karar verebilecek kişi siz değilsiniz.
Benim kıçımın sizin ağzınızda işi yok, çok meraklıysanız, siz kıçınızı kaldırın biraz dışarı çıkıp temiz hava alın da, (varsa) beyninize biraz oksijen gitsin.
( nasıl , oldu mu istediğiniz gibi bir yanıt sn. çokbilmiş)
Ha , bir forumda açıkça hakaret eden nereye şikayet edilir diyorsanız:
canınızın istediği yere .
Seninle ilgileneceğim inşallah.
ilgi dediğiniz bu mu?
Ağzınıza yapıştı kaldı bakıyorum,
Bu şekilde uzayıp gider sanıyorsanız yanılırsınız,
ilgilenecekseniz, nasıl ilgilenirseniz, beklemedeyim. ama burada sadece laf kalabalığı yaparım diyorsanız, yeri burası değil, bilesiniz.
Alıntı:
İnşallah,
.......
Sen hukukun üstünlüğünü göstereceğim sana dediğimde dalga geçip inşallah diyecek kadar devletin bölünmesini isteyen alt tabaka ve suçlu birisin. Hakkında elimden geleni yapacağım tabiiki. Burda verdiğin her cevabın da hiçbir anlamı yoktur.
- - - Updated - - -
Ağıza yapıştıranlar kolayca internet sitesi açılıp burada suçluları besleyenlerdir. Kıçı ile ilgilenilmesini beklediğini söyleyen zaten Türkiye' de yaşamayı hakeden biri değildir. Ancak 4. dünya ülkelerinde gayliğin ve diğer ahlaksızlıkların çoğunlukta olduğu ülkelerde yaşamayı ister.
Bölücü de oldum ya :)
allah şifa versin öncelikle.
Alıntı:
ilgi dediğiniz bu mu?
Ağzınıza yapıştı kaldı bakıyorum,
Bu şekilde uzayıp gider sanıyorsanız yanılırsınız,
ilgilenecekseniz, nasıl ilgilenirseniz, beklemedeyim. ama burada sadece laf kalabalığı yaparım diyorsanız, yeri burası değil, bilesiniz.
Ağıza yapıştıranlar kolayca internet sitesi açılıp burada suçluları besleyenlerdir. Kıçı ile ilgilenilmesini beklediğini söyleyen zaten Türkiye' de yaşamayı hakeden biri değildir. Ancak 4. dünya ülkelerinde gayliğin ve diğer ahlaksızlıkların çoğunlukta olduğu ülkelerde yaşamayı ister.
- - - Updated - - -
Bizi hasta olarak görmenizi sağlayan siz suçluların hastalıklı beyinleridir. Siz şifa bulmadan bizim sağlıklı olduğumuzu göremezsiniz. Şimdi kapa çeneni.
- - - Updated - - -
Bizi hasta olarak görmenizi sağlayan siz suçluların hastalıklı beyinleridir. Siz şifa bulmadan bizim sağlıklı olduğumuzu göremezsiniz. Şimdi kapa çeneni. Sana harcayacağım zaman bu kadar burada.
Alıntı:
nirap rumuzlu üyeden alıntı
- - - Updated - - -
Bizi hasta olarak görmenizi sağlayan siz suçluların hastalıklı beyinleridir. Siz şifa bulmadan bizim sağlıklı olduğumuzu göremezsiniz. Şimdi kapa çeneni.
:) peki kardeş, sen haklısın, ben bilemedim ,
Alıntı:
Bölücü de oldum ya :)
allah şifa versin öncelikle.
Bizi hasta olarak görmenizi sağlayan siz suçluların hastalıklı beyinleridir. Siz şifa bulmadan bizim sağlıklı olduğumuzu göremezsiniz. Şimdi kapa çeneni. Sana harcayacağım zaman bu kadar burada.
- - - Updated - - -
Alıntı:
:) peki kardeş, sen haklısın, ben bilemedim ,
Kardeş lafını 4. dünya ülkelerindeki gaylere kullan sana yakışacak o dur. Kendin söyledin.
Bu site ile ilgili gerekli yere şikayeti yaptım. Senin içinde yapacağım inşallah. Bu tür siteler devlet elinde olmalıdır. Avukatlar kendi sitelerinden beyan versinler burada kim avukat kim değil, kim suçlu kim ahlaksız bunlar la mı uğraşacağız.
Alıntı:
nirap rumuzlu üyeden alıntı
Bu tür siteler devlet elinde olmalıdır.
Sanırım Kuvvetler Ayrılığı prensibini eksik ya da yanlış anlamışsınız Sayın Nirap.