Arkadaşın görüştüğü avukat duruşma ertelenip araç sahibinin çağırılmasıda olabilir demiş.Sizin böyle demeniz içimi rahatlattı ama o avukatta neye göre bunu dedi onu düşünüyorum
Printable View
bugün duruşma vardı arkadaşın.hakim kadındı ve bi sövmediği kaldı arkadaşa ne dese haklı tabi ama çok sert çıktı dosyayı adli tıpa gönderdi bunun anlamı ne ve duruşma aralık ayına ertelendi.gene soruyorum bu ertelenmeden sonra babamın çağırılma ve ceza alması gibi bi konu olur mu ve de arkadaşı nasıl bi ceza bekliyor
Peki 0.51 de ne çıkar bu ne demek kadın hakim çok sertti haksızda değil tabi ama lütfen yukarda yazıp cevapsız kalan sorularımıda cevaplarmısınız? Biliyorum meşgul ediyorum sizi ama adam akıllı sorunumla ilgilenen bir siz varsınız.
Sayın kunt06, 0.51 de ne çıkacağını ben bilemem, eğer bu miktarda promil düzeyi ortalama bir insan için emniyetli şekilde araç sevk ve idare edememek manasına geliyorsa ceza verilecektir diye düşünüyorum, ama bu promil düzeyinin, emniyetli bir şekilde araç sevk ve idare etmeye engel olup olmadığı da adli tıp kurumunun görüşüne göre karar verilecek bir husustur.
Benim bilmek istediğim bu rutin bir uygulamamıdır? sınır normalde 0.50 sınıra yakın olduğu içinmidir?Ve gene endişemi dile getiriyorum hakim bizden önceki davaları hep erteledi genelde.Acaba babamın ifadesine başvurma olasılığı varmıdır araç sahibi olarak kendisinin duymasını istemiyorum sizdende kendi şahsi görüşlerinizi bekliyorum bilinenlerin aksine