Cevap: Tsk sağlık yönetmeliği muvazzaf astsubaylık sağlık raporu hakkında dava ?
Alıntı:
dagu rumuzlu üyeden alıntı
mrb iitiraz için istanbul hava harp okuluna giitim orda aday yava ya yoktuk bizi oraya formalite olsun dıye gondermişler muyeneye girdik doktor doğru düzgün muyanene etmeden iki bakti tamam cıkabilrisin dedi bana önceki doktorun yazdıgı tanının aynısını yazdı siddetli eltiremesi yazmış yıen herkesi yanı teşhıslerıno yazarak tüm gelenlerii elediler 2 hastanede anlaşmıs belli itiraz eenleri eleyin diye kimse gecmedii herkesi elediler itiraz hakkı kalmadı simdi CBÜ hastanesinden sağlık kurulu kararı alıyorum pazartesi günü sağlamdır diye ondan sonra avukatdesteğiyle dava acacagım sizce bu dvanon sonucu olumlu olur mu ayrıca askeri idare mahkemesi askeri kişilere bakıyor dıyorlar idareye acsak sorun olur mu
. , ? Büyük harf küçük harf...
İtiraz Dilekçelerinizi sakın siz yazmayın bence.
Cevap: Tsk sağlık yönetmeliği muvazzaf astsubaylık sağlık raporu hakkında dava ?
mahkeme hala devam edıyo cbü tıp fakultesınden heyet raporu aldım sağlamdır dıye 18 idare mahkemesınde ankarada 25 temmuzda jandarma genel komutanlıgının savunmasıyla bırlıkte benım evrakları ıstemıs evrakta oyle yazıyo sonuc ne zmana cıkar sızce