Bu kadar tepki olduğuna göre vardır halkın bir bildiği. O zaman yapılmasın!
Printable View
Bu kadar tepki olduğuna göre vardır halkın bir bildiği. O zaman yapılmasın!
Doğru(!) ahlaksızlğın temeli olan ünlüler varsa işin içinde hayırdır(!) Mantıklı bir yorum dinleyin;
https://www.youtube.com/watch?featur...v=WcpM84q6p2c#
- - - Updated - - -
iktidar olmayanın sorumsuzluğuyla iktidar olanın sorumluluğu aynı kefede değerlendirilmez!
Üstü harika bir botanik park, içinde topçu kışlası ve Yeni AKM, altı ise devasa bir otopark olsun o zaman. Çünkü orada otopark sorunu çok büyük. Just milieu yani orta yol bulunabilir...
Taksim Gezi Parkına tarihi topçu kışlası yapılsa iyi mi olur kötü mü olur,güzel mi olur çirkin mi olur bilemem.Görmeden bir yorum yapmak doğru olmaz sanırım.Ancak şu an ki durumuna bir yorum getirmek mümkündür elbet.Ben buralarda büyüdüm.Gezi Parkı denilen yere emin olunuz ki bugün protesto gösterisi yapan eylemcilerin yüzde 90 ı gitmez.Yanından bile geçeceklerini sanmıyorum.Hatta milyonlarca İstanbullu'nun bilmediği bir yerdir.Ancak bu olaylar sayesinde Dünya biliyor artık :) .Şahsi görüşüm,madem ki Taksim meydanı elden geçiyor,kesinlikle bu parkında elden geçmesi lazım.Banyo yaparken ,başını yıkamadan duştan çıkan kimse yoktur herhalde.Çok merak ettiğim konu,referandum olayı.Nasıl olacak acaba.Halka herhalde 10 -15 seçenek sunulduktan sonra en fazla oy alan 2 seçeneği referanduma götürecekler.Öyle tahmin ediyorum.En ilginç durum ise ya bu referandum sonunda orasının Topçu kışlası yapılması en çok oyu alırsa ne olacak.Demokrasiyse demokrasi .Gene mi ortalığı yakıp yıkacaklar.