3-5 çapulcu yok. Milyonlarca insan var. Şu anda tek çapulcu görüyorum sadece.
Başbakan da aşırı güç kullanıldığını kabul ettiğine göre sen nesin?
Printable View
Sevgili kardeşim, 1453'ü ve İstanbul'un fethinin müthiş önemini hepimiz biliyoruz. Senin 1453 rumuzunu seçmene değil, söz ile uslanmayanın hakkı kötektir lafını tasvip etmedim. Hukuk devletlerinde ve demokrasi de öyle bir kuram yok. Polisimizin görevi halkı dövmek değildir. Bilakis güvenliği sağlamaktır. Güvenliği sağlamak için aşırı güç kullanırsa isyan çıkar. Son derece basit bir tepkidir bu. Polis arkadaşlarımızdan profesyonel davranmaları gerektiğini, soğukkanlı davranmalarını rica ediyoruz. Bir hukukçu olarak da polis vazife ve selahiyetlerini hatırlatmak görevimizdir diye düşünüyorum. Çünkü genelde vurun, coplayın diyen kişilerin, o polislere dava açıldığında mahkemede arkalarında durmadıkları sıklıkla görülmüştür.
Biz neyiz vatandaşlar? Muz cumhuriyeti mi? Bize teknoloji daha gelmedi mi yoksa biri bunları engelliyor mu? Konuyla ilgili haberleri izleyeceğimiz ne bir TV kanalı var ne bir basın. Anayasada haber alma özgürlüğümüz yok mu? Merak ediyorum. Kim kimi copluyor, kim küfür ediyor. Provokasyon mu var, halk hareketi mi var? Ondan sonra biri basın açıklaması yapar. Biz de onu doğru sanarız. Hani bizim insan haklarımız? Medya nerede, hepsi yandaş medya olduysa, ÇOK YAŞA PADİŞAHIM diyeyim bari. En azından ne olduğunu bilirim!
Resim 34. Avrasya Maratonuna ait, o halka 34. avrasya maratonunda gaz sıkılmadı jop gösterilmedi :)
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Çapulcu filan yok insan vardır inandıkları veya inandırıldıkları amaçlar uğruna direnen insan vardır.
Benim için anarşistler topluluğudur.Mahkemenin lehte karar verdiği halde hala adına direnme dedikleri ucubeyi uyguluyorlarsa ,bunlar hak arayan insan topluluğu değil olsa olsa anarşist provokatörlerdir.Polis bölgeyi terk ediyor.Hala polise şişe atıyorlar.Sonra da haktan hukuktan bahsediyorlar ya,inanılır gibi değil
Mahkeme yürütmeyi durdurma kararını 31.5.2013 tarihinde yaklaşık olarak öğleden sonra verdi. Peki vatandaşa karşı başlatılan eylemler ne zaman başladı? Onu da yazın...
Vatandaşa başlatılan bir eylem mi var.Vay canına.Vali emir vermiş bütün polislere .Haydi arkadaşlar bugün vatandaşımıza eylem yapalım.Bu mudur yani? Devlet terörist anarşist,çapulcular haklı yani. Polisin durup dururken biber gazı sıkıp jop kullanması mümkün değildir.Herşeyin bir usulü var.Önce uyarı yapılır.Kaale alınmazsa ,kurada göteborgla eşleşir eylemci.Siz şunu demeye getiriyorsunuz.Tamam 31 i öğleden sonrasından bu yana siz haklısınız ama ondan öncesine biz.Böyle olmaz beyefendi.Bundan önce de yaşadık bu tür olayları.Altından kimlerin çıktığını gördük.Eylemcilerin oraya girmeleri onlara ne kazandırdı söyler misiniz bana? Zafer mi? Mesaj şu mu yani,AKP diktasını yıktık?
Cici polisin eseri su karelere ne diyecek burada gülücükler sacan arkadaslar, merak icindeyim...
Dosya 1333
Dosya 1334
Birakin bu "kurallar sunlardi da söyle olurdu da yok göteborgla eslesirlerdi" sacmaliklarini. Bu söyledikleriniz 62'yi de, 80'i de hakli cikarir; ki bunlardir sizin düsüncenizdekileri palazlandiran.
Orantisiz güc kullanacaksin, sonra "ben öyle yapin demedim" diye miymiylanacaksin ama tüm medyaya da bu haberlerin aktarilmasini yasaklayacaksin, Alman, Ingiliz, Fransiz kanallari sürekli son dakikalar gecerken senin televizyonun köfte tarifi verip dizi seyrettirecek; sonra polis cekilirken yayin baslayacak.
Yahu adamlarin kafasina helikopterle gaz bombasi attilar. Kimin vitrini indirildi ya da kime saldirdilar güneydogudaki gibi de kimin kafasina atiyorsun o gaz bombasini?
Göteborgun yiyorsa güneydogudaki terörist eylemlere de benzer sekilde karsilik versene?
Bunlarin tümü "cücük" lakabini hak ediyor.