Cevap: İşveren Hakkımı Ödemiyor
Takacaklar size, madalya değil ama.
Alıntı:
KGiritli rumuzlu üyeden alıntı
demeye hakları yok. bazı konularda hak verıyorum ama konusulanlar verılen sozler vs.. hıcbırı yapılmazsa, ve artık benım ıyı nıyetımde alt edilirse canımı yakanın canını yakarım. ha su durumda anlamadıgım sey su ınsanlar evet bunu kabul edıyor cunku herkesın ekmek parası kazanmaya ıhtıyacı var kabul edıyorlr cunku mecbur bırakılıyorlar. daha sonra da haklarını aramak ıstıyorlar cunku bı yerden sonra artık yeter dıyorsunuz.
işverensiniz sanırım aksi takdirde devletten vergi kacıran ınsanların hakkını yıyen bır hırsızı savunmazsınız. bana cok sacma geldı. o benden calarken seytan degıl ama ben sımdı bu caldıklarını gerı ıstedıgımde mı seytan oluyorum? sızın adalet anlayısınız bu mu? benım hem tazmınatımdan hem emeklılıgımden calacak yıllık ıznımın 1 haftasını cebıne atacak maasım dogru duzgun yatmayacak ama patron keyfıne taylandlara masaja gıdecek oyle mı ... ve ben bu durumda seytanım?
beyefendı Turkıyenın yarısı asgarı ucretemı calısıyor? kusura bakmayın ama benım mıdem almıyor artık daha fazla... kımse agzını acmıyor korkudan bu yuzden bu halde ınsanımız. ben sonuna kadar elımdekı kozları kullanacagım. maliyeden ödleri kopuyordu zaten onlarıda araya sokuyorum. dılerım tum hırsızlar yakalanır. ve dılerım artık somurulen kısım ıcın degıldı gercek hırsızlar ıcın seytan kelımesıını kullanırsınız
- - - Updated - - -
aynı cvp sızın ıcınde gecerli. Sayın hırsız savunucusu...
Birbirimizi tanımıyoruz. Ben sadece bu işin psikolojik yönüyle ve sözleşmesel yönüyle düşündüm ve farkındaysanız soru sordum. Üstelik işveren değilim. Avukatım. İşiçinin de işverenin de haklarını yıllardır korudum, korumaya da devam ediyorum. Sorularıma dikkat edin size sormamışım. İşverene sormuşum. Bir işveren de sesini çıkarıp, evet işçiler böyle diyemiyor :) Tıpkı siz işçilerin sesimizi çıkaramıyoruz dediği gibi :) O zaman bu işi yazılı sözleşme çözer. Başta adam gibi sözleşme şartları konulur ve uygulanır. Uygulanması sırasında aykırı davranan olursa diğeri anında gereğini yapar...
Sözlerimi direkt olarak üzerinize alınmanız için bir neden yokken, okuyanlara soru yöneltmişken fazla alınganlık gösterdiğiniz gibi konuya cevap da olmamış. Üstelik Sayın Kırcalı'ya yaptığınız ayıp çok büyük. Çünkü onun tüm iletilerine bakarsanız İŞÇİLERE ne kadar yardım ettiğini görür ve utanırsınız. Bence sayın Kırcalı'dan derhal özür dilemelisiniz.
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Birbirimizi tanımıyoruz. Ben sadece bu işin psikolojik yönüyle ve sözleşmesel yönüyle düşündüm ve farkındaysanız soru sordum. Üstelik işveren değilim. Avukatım. İşiçinin de işverenin de haklarını yıllardır korudum, korumaya da devam ediyorum. Sorularıma dikkat edin size sormamışım. İşverene sormuşum. Bir işveren de sesini çıkarıp, evet işçiler böyle diyemiyor :) Tıpkı siz işçilerin sesimizi çıkaramıyoruz dediği gibi :) O zaman bu işi yazılı sözleşme çözer. Başta adam gibi sözleşme şartları konulur ve uygulanır. Uygulanması sırasında aykırı davranan olursa diğeri anında gereğini yapar...
Sözlerimi direkt olarak üzerinize alınmanız için bir neden yokken, okuyanlara soru yöneltmişken fazla alınganlık gösterdiğiniz gibi konuya cevap da olmamış. Üstelik Sayın Kırcalı'ya yaptığınız ayıp çok büyük. Çünkü onun tüm iletilerine bakarsanız İŞÇİLERE ne kadar yardım ettiğini görür ve utanırsınız. Bence sayın Kırcalı'dan derhal özür dilemelisiniz.
Hırsız savunucusu mu olmuşum :)
Dediğim gibi, genler....
keşke TERBİYE de genlerle taşınan bir şey olsaydı....
- - - Updated - - -
Oysa verdiğim cevaplar da , kendisinin haklarını alabilmesi konusunda idi,
kızmaca yok kısmı ise, sn.litigation un yazdıklarına ithafen , kendisinin haklı olduğunu ama malesef insanların içinde bulunduğumuz şartlar gereği mecburen en başta bazı şeyleri kabullenebileceğini , artık ipler koptuğunda da ilk akla gelenin, o güne kadar kabullenilen şeylerin artık kabullenilemez olduğunu söylemekti.
Yani arkadaşın hakkını savunma gayretindeydim;
Bu durumda savunucu bensem, hırsız kim oluyor???
Neyse, dediğim gibi, terbiye çorbadaki gibi yumurtayla yapılıveren bir şey değil .