Cevap: Sanman kİ sefadan semah-i rah ederİm,dÖner dÖner bakarim kuy-İ yare ah ederİm.
Alıntı:
feyyar rumuzlu üyeden alıntı
Bir şiş tavuk,bir şiş kıyma.Salata,turşu ve acılı Adana şalgamı.İşte bu,işte buu.Öff bee.:ok
hayatımda çocukluğumdan beridir en çok istediğim şey dünya seyahatiydi. rahmetli Barış Maço hayallerimin ulaşamadığı yerleri gezip televizyonlarda yayınlarken bu isteğim çok artmış ve onun sayesinde görüyor gibi geziyor gibi haz almaya başlamıştım.
en büyük hayalimin en tedirgin edici noktası bu beslenme meselesi. internette uzak doğu ve batı kültüründeki inanılmaz yemek kültürlerini görünce tırsıyorum. yaş 43 ve halen yurt dışına gitme isteğim kaybolmadı. başka medeniyetlerin içinde bulunmak şüphesiz insanın kendi memleketinde yeni yaklaşımlarda bulunmasını sağlayacaktır. bizim yerimizede gezin. yeşil pasaportu artık almam gerek derken bu seferde pahallı oluşundan bu zevkimi erteliyorum. ama bu göz kapanmadan bi memleket görecek arkadaaş.
mangalı aklıma getirdinizya şimdi kıvranıyorum resmen. olmazsa bu akşam yakacağım. yetti gayri.
Cevap: Sanman kİ sefadan semah-i rah ederİm,dÖner dÖner bakarim kuy-İ yare ah ederİm.
Boşuna dememişler seyehatten gelene yediğin içtiğin senin olsun,gördüklerini anlat derler diye.
Soruyu soran benim,itiraf edeyim gördüklerini sorsam daha güzel forum devam ederdi.:)
Mangal keyfiyle,mc donalds veya burger kingi karşılaştırmayacağım.Biri dünyalı diğeri uzaylı adetleri.:)
İyi forumlar..