Bilim adamları bu orana fifti fifti diyorlar ben o kadar teknik boyuta girip konuyu soyutluğa boğmak istemedim.
Printable View
En yakın çilingire veya itfaiyeye haber vermek varken neden mahkemeye gidilecek
anlayamadım.
Şöyle bir durum bana kalırsa kiracı olarak ben haklıyım dükkanı kilitleyip mallarımı gasp etti ve biz bankadan hesabına görünen 300 tlye gidiyor geri kalan 700 tlyi elden veriyordum kontrattada 300 yazıyor o bana bunca zaman dükkan öyle kaldı kira masrafını isterse bende kilitlediği gün başına 100er tl den istersem yine ben kazanmazmıyım ?
Davayı kazanamazsam mallarım onun mu olacak ? bunumu demek istiyorsunuz
Hangi dava ? Ortada henüz bir dava yok benim anladığım kadarıyla.
Korkarım falcılıktan anlayan da yok sitemizde, bu sorunuza da net yanıt verebilmek pek mümkün olmayacak, amaaa
borcunuz var mı hala dükkan sahibine? anladığım var. e o zaman kısmen buna da hakkı var dükkan sahibinin.
Şu an icra takibi başlatsa ödenmeyen kira alacağı için, bahsettiğiniz mallarınız zaten mevcut borcunuzu ve haciz masraflarını anca karşılayacak inşallah !
Mevcut borcunuzu ödemeye çalışmak yerine, bir şeylerin arkasından dolanma çabanıza akıl sır erdirmek mümkün değil benim açımdan.
Kontratlarda görünen ödemede bir sıkıntı yok borcumda yok kendisi kontrata 300 yazdı neden yaptığını anlamadım ama 1.000 tlye kullanıyordum dükkanı, elden vermem gereken parayı veremedim oda zam yaptım dedi 12 .ayda fakat mayıstan 12. aya kadar geçen aylarıda zamlı tutarak istedi bende çıkacağımı söyledim sonra geldiğimde dükkanı kilitleyip bana hakaret etti bende Cum.başsavcılığına başvurdum olayı özetlersek bu yanlız ben bu işleri avukata sorarak yaptım fakat emin olmak için buraya yazdım avukatın dediğine göre ne olursa olsun mal sahibi dükkanı kilitleyemez ,malları gasp edemez
:))))))))))))))))))))))))))))))))