Cevap: Sağlık görevlilerini şikayet ettim, Benden şikayetçi olurlarsa... ?
Sayın üye, doktorun ismini vermedim demişti, lakin isim vermiş ve hekim itibar ve onuru ile bağdaşmayan bir suçun işlendiği kanısını somut isim üzerinden şikayet konusu etmiş.
Bendeniz hekimin yerinde olsaydım dava açardım. Hatta stajyer öğrenciye de dava açmasını önerirdim.
Öğrenciyi yalancılık, doktoru sahtekarlık ile suçluyor sayın üye...
Sayın üyenin yakınma dilekçesi şüphe unsurlarını izah ile kayıtlı olmalıydı.
Lakin malum burası mahkeme değil ve ben de henüz sadece bir öğrenciyim.
Esen kalın.
Cevap: Sağlık görevlilerini şikayet ettim, Benden şikayetçi olurlarsa... ?
Konuya yorum getiren herkese teşekkür ediyorum. Evet doktorun ismini vermedim demiştim, fakat verdiğimi gerçekten hatırlamıyordum. Ha isim vermem ile vermemem arasında bir sakınca görmedim açıkçası. Çünkü 3 rapor kağıdı da aynı hekimden ve aynı aynı günlere denk gelecek şekilde.
Benim amacım olayın kesinlikle mahkeme yoluna gitmesi değildi. Sadece hekime uyarı yapılmasıydı. Bu kadar dallanıp budaklanacağını kestirebilseydim bu şekilde kesinlikle yazmazdım.
Kendim şu şekilde düşünüyorum. Ben burada fazla iyi niyetli davranıldığını düşünüyorum diyerek mail attım zaten. Hekimin verdiği raporun sahte olduğunu hiç bir şekilde iddia etmedim. Sadece gördüğüm şeylerin bana mantıksız geldiğini belirterek raporları görüntüleriyle birlikte bakanlığa yolladım. Bunu yapmamdaki amaç da, raporların hiç bir sağlık sorunu olmadan denetimsizce alınmasıdır. Yani kafası esen hekime gidip ben rapor istiyorum diyebiliyor ve alıyor. Bu noktaya dikkat çekmekti.
Benim aldığım duyumlar olayın yargı yoluna gittiği... Ama sadece duyumlardan ibaret. Belki de sağlık bakanlığı tarafından bir inceleme yapılmıştır. Şu an olay ne aşamada ne durumda bilmiyorum. Sadece bugün bana bakanlıktan maillerinizle ilgili işlemler tamamlanmıştır diye cevap geldi.
Şunu merak ediyorum son olarak: Doktor bana dava açsa ne diye açabilir? Hangi hakları almak isteyebilir? Ben kendimi ne şekilde savunabilirim.
Evlilik arefesinde bu tür olayların başıma gelmesini hiç istemiyorum; ama her şer de bir hayır vardır diyorum.