Gördüğüm kadarıyla bi makarnacı ben değilmişim ışığı gören geliyor :) şu arabalara bi denk gelsem önünü kesecem sarmısaklı yoğurtlu makarnaya bayılıyorum Allah sizi inandırsın.
Printable View
Gördüğüm kadarıyla bi makarnacı ben değilmişim ışığı gören geliyor :) şu arabalara bi denk gelsem önünü kesecem sarmısaklı yoğurtlu makarnaya bayılıyorum Allah sizi inandırsın.
domates+kıyma +bi lokma sarımsak( yada sarmı sak) lı da çok iyi olmakta Engin bey:)
şu an parmağımı yazınıza bandırıp yalıyorum o derece yani :)
Şu araba bizim sokaktan da gecsede bizde alsak makarna Bol acılı, kavurmalı makarna süper olur :)Yanında yayık ayranı ile
Makarna, don, fasulye, kömür le TC kimliğimiz takas edilmiş galiba,
herkese afiyet olsun...
T/C aha ülkeyi böldüm
TC aha gene birleştirdim.
makarnaya bende bayılırım çok güzel :) keşke seçimden seçime değilde her ay dağıtılsa içimiz dışımız makarna olsa ne güzel olurdu :) benim bildiğim tek şey hökümetin başına kim gelirse gelsin gideni aratacaktır, ve her gelende mazlumun sırtından fayfalanıp mazlumları ezecek, ve diktatörlere patronlar büyük başlara çalışacak prosüdür öyle gerektiriyor,
Hükümete bu konuda baskı yaparak sık sık makarna dağıtılmasını sağlayabiliriz aslında herkes isminin başına kısaca mkrn eklese mesela naçizane önerim.
Bence makarna çeşitlerini öğrenmekte yarar var. Her seferinde aynı tür makarnadan sıkıldık. Buyrun makarna türleri, lazanya, spagetti, tortellini vs. Öğrenmekte yarar var : http://www.mybreadrestaurant.com/makarna-cesitleri/