çok teşekkür ederim emrah bey çok sağolun..
Printable View
çok teşekkür ederim emrah bey çok sağolun..
bugün mahkeme sonucunu öğrendim ve temyize gönderdiğimiz halde 3000 tl para cezası verildi çok çaresizim..tekrardan temyize gönderme gibi bi şansım varmı ?? sicilimi 5 yldan önce sildirebilirmiyim lütfen yardımcı olurmusunuz..biliyorum yaptığım kötü bi şey ama normalde böyle bi durumun cezası olmazmış polisle tartışma yaşandığı için olay bu boyuta geldi.. zaten polisin kendisi de söylemişti arkadaşım özür dileseymiş konu kapanacakmış haksızlık değil mi bu..polis memurunun zıt gitmesi yüzünden hayatım karardı neden 5 yıl ertelenmedi de temyize gönderdiğimiz halde ceza verildi..çok büyük bi suç işleseydim bu kadar üzülmezdim.adaletsizlik değil mi bu ben ne yapıcam şimdi
- - - Updated - - -
lütfen yardımcı olurmusunuz :(
cevap bekliyorum lütfen
Karar kesinleşti mi? Temyiz incelemesi mi, karar düzeltme incelemesi mi? Avukatınıza danışmanızda sizin için yarar var.
karar verildi temyiz sonucu 3000 tl ceza verildi..avukatım yok kimseye soramıyorum anlatamıyorum çok çaresizim
Yargıtay kararının en alt bölümünü yazın o halde foruma.
bana henüz mahkemeden kağıt gelmedi gelince mutlaka yazıcam ama 3000 er tl ceza verilmiş ikimize temyizin bi faydası olmadı
- - - Updated - - -
emrah bey sabıka kaydı 5 yıl sonra siliniyomuş ben daha önce sildirebilirmiyim
- - - Updated - - -
bana henüz mahkemeden kağıt gelmedi gelince mutlaka yazıcam ama 3000 er tl ceza verilmiş ikimize temyizin bi faydası olmadı
- - - Updated - - -
emrah bey sabıka kaydı 5 yıl sonra siliniyomuş ben daha önce sildirebilirmiyim
Bir polis memuru yüzünden rahatsızsınız, ama polisle evlenmek isiyorsunuz:DD
Parayı ödeyip silinmesi için müracaatta bulunabilirsiniz.
Şimdi,
Kimseyi ilgilendirmesede yarın evlendiğinizde o polis ile eşinizin aynı görev yerine atanma ihtimalini düşünün.
Birde eşiniz ile husumetleri olabileceğini.
Bu olasılıklar sebebi ile önce erkek arkadaşınız ile durumunuzu konuşun derim. Bizde arkadaşımız görevden uzaklaştırıldı.
Gerçi hukuki olduğu tartışılır bir uygulama idi ama kılıf minare ilişkisi. Toplumun yüksek ahlak anlayışı hiçbir kural tanımaz.