Cevap: Tüketici haklarına şikayette bulundum kazandım fakat banka beni mahkemeye vermiş
Alıntı:
ilyasozde rumuzlu üyeden alıntı
Bankalar dosya masrafları ile ilgili emsal teşkil edecek karar çıkartmak için bazı hakem heyeti sonuçlarını iptali istemiyle dava açıyor ama bugüne kadar istisnasız hepsi reddedildi.
Kaybettkleri davalar emsal olmuyor da, birini kazanırlarsa o emsal mi oluyor?
Buradaki inceliği anlayamadım sanırım.
Cevap: Tüketici haklarına şikayette bulundum kazandım fakat banka beni mahkemeye vermiş
Hep söylüyorum ya hukuku araç görme zihniyeti; bir karar yeter çarpıtırız araca bak araca 4x4 BMW X5 :DD
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Kaybettkleri davalar emsal olmuyor da, birini kazanırlarsa o emsal mi oluyor?
Buradaki inceliği anlayamadım sanırım.
Zaten kaybettikleri davalar kazanmamızda emsal teşkil ediyor. TBMM 2 satırlık kanun çıkartacak kudrette olsa iş hallolur. Es kaza bir tüketici mahkemesilehlerine karar çıkartmasını umuyorlar onu söyledim
Merhaba.Geçen hafta, 2010 yılında ING den çekmiş olduğum otomobil kredisine ait 500 tl dosya masrafını kazandım ve banka sağolsun tereddütsüz bir şekilde parayı bana geri yatırdı .Bunun üzerine 2011'de TEB'ten çekmiş olduğum diğer bir otomobil kredisi dosya masrafı olan 500 tl için tekrar tüketici haklarına gittiğimde,başvuruları alan memur arkadaş sözleşmemi incelemeden başvurmam halinde kaybetme riskim olduğunu söyledi.Sebepse bankaların THH' tinde kaybedilen davalar sonucunda sözleşmelerine 2011 yılından itibaren yeniden düzenleme getirdiği ve dosya masraflarının sözleşmelere dahil edildiği dolayısıyla bizim de bu sözleşmelere imza attığımızmış.İşte bu yüzden kaybederiz diyor.Bu bilgi doğrumudur hukuki açıdan?
2. defa tüketici hakları mahkemesine başvuracağım dekont;
http://imageshack.us/photo/my-images...disipaint.jpg/