Asıl rahatsız etmek istenilen numarayı ve sahibini isterler mi peki?alkollüydüö gerçekten yanlış aradım.
Printable View
Asıl rahatsız etmek istenilen numarayı ve sahibini isterler mi peki?alkollüydüö gerçekten yanlış aradım.
Somut olay ifadenizdeki gibi olmuş ise, adalet algımda kendisini arayan kişinin kasten ve bir rahatsızlık olsun diye aramadığına, bir yanlışlıktan dolayı arandığına vakıf olmasına ve maddi manevi zarara uğramamasına rağmen davasını sürdüren biri ceza almalıdır. Siz ona bir an bir rahatsızlık vermiş olabilirsiniz; fakat o kişi aylarca size işkence yaşatmış!
Bu da farklı bir bakış açısı olsun ve savunma argümanı olarak kurgulayabilirsiniz.
mahkemede nasıl bir ifade vermeliyim sizce? hakime yanlış aradım dediğim zaman bana kimi arayıp rahatsız edicektin? Telefon numarası isim ve soyadını ister mi?Belirttiğim gibi eski kız arkadaşımı arıycakyım ,onun duymasından korkuyorum.
Somut olay anlattığınız gibi ise, hakime ne oldu ise onu söylemenizi öneririm. Hakimden gözünüzü kaçırmayın. Doğruyu söyleyin.
Selamün aleyküm. Ben de maalesef yanlış numarayı arayarak bir bayana rahatsızlık verdim. Umarım en güzel bir şekilde bu olaydan kurtulursunuz.
Sayın erkannnn bu olay ne zaman oldu ve ne zaman sonra dava açıldı?Yani şikayet edildiğinizi kaç gün sonra öğrendiniz? Resmen işlemediğim bir suç için ondan daha fazla rahatsız olmuş durumdayım. Hayırlı akşamlar.
(Aradıktan 5 ay sonra polise ifade vermiştim sonrada zaten mahkeme açılmış şikayetten dolay)
Arkadaşlar !!! Mahkeme açıldı çalıştığım ve il dışında olduğu için avukat arkadaş benim yerime gidebilir mi? Avukat bulmak için belli bir süre var mı mahkemeye 1 ay kaldı? Sizce ne fazla ne kadar masraf tutar tahmini olarak,çalıştığımdan dolayı mahkemeye gitme ihtimalim zor , ya da bu tür davalarda hakimin karşısına çıksam benim avantajıma mı olur? Çünkü gerçekten aradığım kişiyi tanımıorum ve herhangi bir de sorunum yok şikayet eden tarafın beni görmesi iyi olur mu sizce çünkü onlarda beni tanımıycaklar ve tanımadıkları için şikayetlerini geri çekerler mi sizce?
Arkadaşlar !!! Mahkeme açıldı çalıştığım ve il dışında olduğu için avukat arkadaş benim yerime gidebilir mi? Avukat bulmak için belli bir süre var mı mahkemeye 1 ay kaldı? Sizce ne fazla ne kadar masraf tutar tahmini olarak,çalıştığımdan dolayı mahkemeye gitme ihtimalim zor