Kişiyi msj delil gösterip savcılığa şikayet edin derim ağır cezada yargılanacaktır dekontları da ekleyin ki kazara ağır cezada yargılanmaz ise hagb için sizden aldığını paşa paşa iade edecektir diye düşünüyorum.
Printable View
Kişiyi msj delil gösterip savcılığa şikayet edin derim ağır cezada yargılanacaktır dekontları da ekleyin ki kazara ağır cezada yargılanmaz ise hagb için sizden aldığını paşa paşa iade edecektir diye düşünüyorum.
Bu arkadaş kendi elleriyle size epey kanıt oluşturabilecek done vermiş.Bunları söyleseydi ispat ciddi bir sorun olurdu ama size pek yormayarak mesaj atmış.Dava sonucunda haklı çıkabilirsiniz ama böyle durumlarda şahıslar bulunsa da ekseriyetle mal varlıkları olmayan kişiler oldukları için ciddi tahsilat sorunları ortaya çıkıyor.Ben olsam mesajları saklar ve karşı tarafa benzer suç teşkil edebilecek mesajlar atmaktan uzak durur ve savcılığın yolunu tutardım.
Sonuç itibari ile meblağ öyle ahım şahım bir meblag olmasada ortada yapılan bir can yakma durumu söz konusu. Benden başka kim bilir kimlerin canını yakıcak. şu anda zaten eski kocasını üstüme salmış durumda. yok bana aşık birlikte olmak istiyor ben istemiyorum gibi şeyler söylemiş kocasına. kocası sürekli tehdit etmekte. aynı zamanda sevgilisininde küfürlü smsleri mevcut.
Kendisine savcılığa vereceğimi ilettim. Aslında ben insan gibi durumu çözme yoluna gittim. kendisinin ödeyecek gücü oldugunu sanmıyorum. öğrenci sonuçta. Bildiğim kadarı ile düzenli olarak her ay aldıgı banka hesabına yatan öğrenci harcı var 280 tl tutarında. bu tutara haciz konulabilirmi. her ay düzenli olarak geliyor bu para. diğer konuda kendisine bak durum böyle böyle gerekirse haciz işlemi bişeyler yapcam dediğimde ;
Ben öğrenciyim , üstelikte dulum. Ailemin evine haciz gönderemezsin o yüzden benimde ödeyecek param yok. oturdugum evin eşyası bile ev sahibinin neyi alıcaksın sözleri ile karşılaştım.
Birde sormak istediğim
Geçirdiğim trafik kazası sonucu evde yatmaktayım. 6 ay iş göremez raporum var ve çalışamıorum. maddi gücüm yok bu sebepten dolayı. Baro dan avukat alma şansım var mı ?
Barodan her daim avukat talep etme şansınız mevcuttur ben size zararınızı giderme yolunu gösterdim anlattıklarınız doğrultusunda ödememe gibi bir şansı yok.
- - - Updated - - -
Bu arada koruma tedbiride talep edebilirsiniz.