eğer avukatınız varsa 700 tl + avukatlık ücreti + yasal faiz + icra masrafları olarak icra dairesinde, hakem heyeti karı ile beraber ilamlı icraya koyabilirsiniz.
Printable View
eğer avukatınız varsa 700 tl + avukatlık ücreti + yasal faiz + icra masrafları olarak icra dairesinde, hakem heyeti karı ile beraber ilamlı icraya koyabilirsiniz.
Sanki cevap yazmıştım ben ama hatırlamıyorum. Neyse kısaca diyorsun ki git icraya başvur. Birisi savcı kalemi demişti oraya gideyim oradan ne yapmam gerekiyorsa onu yapayım. Sonra da bekleyeyim yani.
Çok teşekkür ederim hepinize yardımcı olduğunuz için ...
Elinize geçen karar telefonu satan firmayada gönderildi.15 gün itiiraz etme süreleri var ,sende bekliyeceksin.İtirazları varsa 15 gün içersinde tüketici mahkemesine itiraz edip aleyhine dava açacaklar.Ama böyle bir durmun söz konusu olacağını sanmıyorum.Hem parasını alıp hemde göndermemek haksızlıkdan başka bir şey değil.Onların yapması gereken tek şey var , telefonunu vermek olmalıdır.Vermezlerse İcraya gidip İlamlı icra takibi yapın.Evraklarınızı ,kimliğinizi heyet kararının fotokopisini alın memura ilamlı takip formu isteyip doldurun ,yapamazsanız Adliye çevresinde bu işleri yapan kişiler var 10 Liraya dolduruyorlar onlardan da yardım alabilirsiniz.İcra masraflarını da karşılayın icra gerekli adrese postalar .İcranın yazısı ellerine geçtikden sonra bir hafta müddetleri var.İtiraz edelerse icra kanalıyla çalıştığı bankalara yazı gönderilip paranı bloke ederler ,sende paranı alırsın.