sayın keremhan,
peki sizin davanız sonuçlandımı.Ve kazandınız mı?
Printable View
sayın keremhan,
peki sizin davanız sonuçlandımı.Ve kazandınız mı?
hala davanın görulmesı gereken yer konusunda cevabımı alamadım :(
İşyerinin veya işverenin bulunduğu yerdeki İş Mahkemesinde dava açılır. İş Mahkemesinin bulunmadığı yerlerde Asliye Hukuk Mahkemesi İş Mahkemesi sıfatıyla davaya bakar.
Yaptığın reklam üzerinden dua istemeyi bırak. Bana sormasan bile burası bir forum olduğuna göre site yöneticilerinin koymuş olduğu forum kurallarına uymakla mükellefsin. Konunun uzmanı olduysan üyenin sormuş olduğu soruya uzmanlığın ölçüsünde yanıt ver de senin uzmanlığından yararlanacak kişilerin sana dua edip etmeyeceklerini onların inisiyatifine bırak.
Forumda konuların cevabı ile ilgili kaynak gösterme yasakmıdır?
Bir kişinin cevap verdiği kişiden dua istemesi yasakmıdır?
Bir konuda cevap yazmak için uzman olmakmı gerekiyor?
Şahıs forum kurallarına uymuyor ise bunu forum yöneticilierinin değerlendirmesi gerekmezmi?
Yasaktır, zira benim daha önceleri hukuksal konularda referans olarak vermiş olduğum site linkleri de kaldırılmıştır. Kaynak gösterme karar ilamı şeklinde ise sorun yoktur.
Cevap, kitabı alın okuyun öğrenin bana dua edin şeklinde ise yasak olmasa bile hukuki değildir kanımca.
Tabiki gerekmiyor. Ben kişinin bu konuda uzman oldum demesine atfen, madem uzman oldunuz, uzmanlığınızı forumda paylaşın ki herkes bilgi sahibi olsun demeye getirdim. Uzmanlık kitap adı paylaşmakla olmaz. O zaman herkes "senin sorunun cevabı şunun kitabında var, burada zaman kaybetme, git kitabı oku hukuk profesörü ol" desin, olay çözüme bağlansın, forumu da kapatalım gitsin. Mümkün mü? Burada herkes bildiği ve tecrübe ettiği şeyleri paylaşır, forum mantığı bunu gerektirir. Kitap reklamı yapan üye kitabi bilgilerle üyeye yardımcı olmaya çalışsa eminim bir ömür dua alırdı zaten.
Forum yöneticilerinin işi başından zaten aşkın. Bizler de üye olarak onların bazı şeyleri fark etmelerine yardımcı olabiliriz ki bu forumda bu hep bu şekilde olmuştur.
Sen benim için bir şey dileyemezsin, ben senin gibi dua dilencisi değilim, benim kitap reklamcısı bilgisiz arkadaşım...
Ya arkadaşım bir yerde yasak varsa uyun diyoruz neden anlamıyosunuz, çok mu zor bir şey?
"O zaman her yazdığın şey bir reklam anlamına gelir"
Doktora öğrencisinin verdiği örnek bu kadar olur zaten..Bunu öğrenciliğine veriyorum, inşallah unvanını aldığında daha güzel örnekler verirsin :))
Sırf senin yazdığına karşılık başka bir saçmalık olsun diye: Bilgi konusunda benimle yarışamazsın zaten. Çünkü ben VIP üyeyim:)))
Ben dua olayını bırakayım, sen de uzatmayı bırak bence...
Birazdan kapışacaklar kafa göz yarılacak diye heyecanla bekliyordum tatlıya bağlamışsınız aşk olsun :(