Cevabını vermiş bulunduğum şahsın yorumu göz önünde bulundurulduğu sürece her türlü karara saygım sonsuzdur teşekkür ederim.
Printable View
sayin Selcuk demirtas
Bu yazdıklarım benim degil mahkemelerin Yargıtayın görüşleridir.
Evli eşler birbirlerine SADAKATLİ olmak zorundadır.
Sadakati zedeleyen davranışlar KUSUR dur.
Akraba olmayan karşı cinsle çok defa telefonlaşmak, çok defa mesajlaşmak, birlikte samimi resim vs.
Sadakati zedeleyen davranışlardır.
Geçmişe dönük telefon kayıtlarınız operatörlerden istenecek ve o bayan ile görüşme ve mesajlar liste halinde mahkemeye ulaşacak.
Esinize karşı burada sergilediğiniz tutum ve davranışlardaki gibi davranmayın.
Esinizi ikna etmenin yollarını arayın.
Babanızın milletvekili arkadaşlarına güvenmeyin hukuka müdahale edemezler.
" sahip olmak " kelimesinin hukuk içerisinde yarattığı olumsuz tepkiden haberdar olacak kadar bilgim olmuş olsaydı zaten sizlerden yardım talep etmezdim. Sahip olmak dan kastım var olan bir arkadaşımdır. Yorumda bulunan arkadaşın ilk beyanımda da olsa bana hali hazır suçlamalarda bulunacağı anlamına gelmez. Dediğim gibi yorumuna cevap verdiğim arkadaşımızın yorumu dikkate alındığı sürece site içi verilecek karara SAYGIM SONSUZDUR.
- - - Updated - - -
Ben milletvekili tanıdıklarımıza güvendiğimiz hakkında bir ibare kullanmadım ! Sadece bir ön bilgi arayışında bu panele başlık açtım. Bende ve ailemde yarattığı olumsuzlukları dile getirmeye çalıştım. ( Yanlış anladığınız bu kısmı düzeltmişimdir umarım ) Mahkeme ve yargıtayın görüşerini aktardığınız için teşekkür ederim ancak çekildiğim ve eşimin elinde bulunan resim samimi bir resim değildir. Bir birinden bağımsız iki koltukda çekilen rutin bir resim. Telefon kayıtları ve Sms bilgilerinin operatör tarafından konuşma içeriği ve sms içeriği olmadan Saat Gün Ay ve Yıl olarak geldiğinden bilgim var. Sıkça görüşmelerde bulunmamaktadır. Benim anladığım kadarı ile erkek yerden yere vurulan taraf olacak. Burada yazdığım niyeti masum sahip olmak kelimesi için bile forumda üyeliğimin askıya alınma isteğini gördükden sonra mahkemede...
Bakın siz hala bir olayın farkında değilsiniz Sayın Yaman sizin verdiğiniz beyan üzere yorum yaptı böylesi bir tavrı hak etmedi özür dileyeceğiniz yerde savunmadasınız kaldıki benim genel iletilerimi okusayadınız boşanmada erkek konusundaki düşüncelerimi ve sitenin bu konuda, hak arayanlar konusunda ne denli hoş görülü ve adaletli davrandığını bilirdiniz
Buraya her konu açan kişinin sizin kadar bilgi sahibi olmasını beklemiyorsunuz sanırım ? Ben yaptığım bir kusur sonucu özür dilemekden kaçan bir insan asla değilim. Ben haksız durumda olsam bile çıkıp bir hukuk sitesinde kendi aleyhime beyanda bulunucak kadar cahil bir insan değilim. Peki sizin kadar hukuksal yerlerde kelime yapılarına dikkat etmediğim için sizin kadar hukuksal bilgiye sahip olmadığım için ( umarım bu sahip olmak kelimesi de problem haline dönüşmez ) ÖZÜR DİLERİM. Oldu mu ?
- - - Updated - - -
Şu kadar yorumun içerisinde sorduğum bir basit soruya hukuksal olarak düşüncesini katmadan sadece yargının ve mahkemelerin düşüncesini ileten sayın hakkaniyetli arkadaşımıza teşekkür ederim. Uyarınızı dikkate alacağım. Herkese iyi geceler dilerim
Pek samimi olmamış hala savunmadasınız benim için problem yok :)
Sayın Yaman açısından bilemem, empati yapın
zaten buradaki olay hukuk bilgisi ile ilgili değil kendi yanlış anlatımınızdan dolayı yani kendi tetiklediğiniz bir olaydan dolayı başkalarını suçlamanız hoş değil şöyle düşünün, konuyu açan başka biri ve adam eşini aldatmış siz ne düşünürdünüz ayrıca savunma yaparken dahi üstü kapalı suçlamada bulunuyorsunuz hatalı sizsiniz ve hatanın afedilmesinde en önemli şey kişinin samimiyeti ve pişmanlığıdır sizin iletişim probleminiz var bir sakinleşip kafayı toparlayın
adıma açılmış boşanma davasında hakim mesnetsiz olarak dava sonunda yoksulluk nafakasına dönüşecek tedbir nafakasına hükmetti.kararı yargıtaya temyiz amacıyla gönderdim ve yargıtay mahkeme kararını bozdu.bu süreç zarfında adıma açılan ceza davası nedeniyle yargıtay kararını beklemeden birikmiş nafakaları ödemek zorunda kaldım.ve akabinde yargıtay temyiz kararında dosyayı nafaka yönüyle bozdu.Yerel mahkemede yargıtayın kararına uyarak nafakanın iptaline karar verdi.Sormak istediğim soru kanunsuz olarak ödemiş olduğum nafaka tutarlarını iade alabilme noktasında izlenebilecek bir yol varmıdır.İade almam mümkünmüdür.
- - - Updated - - -
adıma açılmış boşanma davasında hakim mesnetsiz olarak dava sonunda yoksulluk nafakasına dönüşecek tedbir nafakasına hükmetti.kararı yargıtaya temyiz amacıyla gönderdim ve yargıtay mahkeme kararını bozdu.bu süreç zarfında adıma açılan ceza davası nedeniyle yargıtay kararını beklemeden birikmiş nafakaları ödemek zorunda kaldım.ve akabinde yargıtay temyiz kararında dosyayı nafaka yönüyle bozdu.Yerel mahkemede yargıtayın kararına uyarak nafakanın iptaline karar verdi.Sormak istediğim soru kanunsuz olarak ödemiş olduğum nafaka tutarlarını iade alabilme noktasında izlenebilecek bir yol varmıdır.İade almam mümkünmüdür.
Hakimi yada eşinizi dava etme noktasında takıldım
1-ortada bir ilam ve mahkeme kararı var
2-bu kararı veren bir mahkeme var
3-tahsilatın yapılması mümkün olmasa gerek (sonuçta nafaka yardım olup yardıma muhtaç olduğu kabul edilen bir kimseden tahsilat kolay değil)
4-disiplin hapsi ile karşı karşıya kalan siz
dosyayı görmeden ne söylesek boş
sebepsiz zenginleşme diyebiliriz eksik inceleme diyebiliriz vs......