Çok teşekkür ederim vermiş oldugunuz bilgiden dolayı inşallah hayırlısı ne ise hakkımız da o olsun
Printable View
Çok teşekkür ederim vermiş oldugunuz bilgiden dolayı inşallah hayırlısı ne ise hakkımız da o olsun
Rica Ederim Geçmiş Olsun..
Sayın Av.Mustafa Demir bey bu adli tıp imza incelenmesi ne kadar zaman sürüyor ?
Daha önce yaşadığımız tecrübeye dayanarak iş yoğunluguna bağlı genede ama 2,3, ay zaman diliminde sonuçlanıyor
Baya sürüyormuş teşekkür ederim
öncelikle konu mağduru arkadaşıma geçmiş olsun dileklerimi ileterek benim şu anda başıma gelen olayı anlatarak değerli avukat arkadaşımdan bilgi almak amacıyla konumu buraya yazmak zorunda kaldım. Şahsın biriyle ortak kredi çektik buna dayanarak kredi benim adıma olduğu için şahıstan senet aldım yanımda imzaladı gün geldi borcunu ödememek için ısrar etti bende elimdeki seneti avukata verdim işleme koyduğu senete bu şahıs imza benim değil diyerek itiraz etti bu gün itibarı ile gelen raporda imza ona ait olmadığı yönünde bu nasıl bir adalettir değerli hocam yanımda imzaladığı senet neye ve hangi akıla hizmet ediyorlarki raporu bu yönde veriyorlar şimdiden vereceğiniz ve yapacağınız yorumlara teşekkür ediyorum