Cevap: Kart Aidatı kararına karşı açılan bankanın açtığı davadan vazgeçme
dava dilekçesi size tebliğ edileli ne kadar oldu?
- - - Updated - - -
bankanın yaptığı duyuruları kişi okumaya mecbur edilemeyeceği gibi bu duyuruya yapılacak itirazların ne şekilde yapılacağı yapılan bu duyuru sonucu kişi kartını iptal etmek isterse uğrayacağı ticari kayıpların ne şekilde karşılanacağı ve kart sahibinin haklarının da duyuruya eklenmesi gereği yanında bu durumun kişiye tebliğ edilmesi gereği kişinin bilgisi dahilinde olmadan 172 liranın alındığı gibi tebligat masrafınında alınabileceği ayrıca alınan bu ücretin yasal dayanağının olup olmadığı eger yasal bir dayanak yok ise bunu suç olacağı yargıtay kararının tam metninin tarafınıza verimesi gereği zira ahim silahların eşitliği ilkesi gereği savunma ve iddia hakkınızın kasti kısıtlandığı daha yazmak istedim ama yazdıklarım dosya içeriğine hakim olmadığımdan sizi yanlış yönlendirebilir ayrıca 8 -10 sayfa yazmayı yemedi :DD
BUNLAR ŞAHSİ DÜŞÜNCELERİMDİR.
- - - Updated - - -
En önemlisi bankanın kartlardan sağladığı genel ve özel- soyut, somut kazançların detaylı açıklamalarının bilir kişi ve banka beyanı ile dosyaya eklenmesi savunma ve iddiaların bu yolla genişletileceği aksi durumun eksik inceleme olacağı
ARKADAŞLAR BANKAYA KARŞI TALEP ETTİĞİM KART AİDATI 10 YILLIK GERİ ÖDEMESİNİ TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ LEHİME KABUL ETTİ. ANCAK BANKA KARŞI DAVA AÇTI.
BENDE MAHKEMENİN BENDEN CEVAP İSTEMESİ ÜZERİNE DİLEKÇE YAZIP MAHKEMEYE SUNDUM. VE MAHKEMEYİ BANKAYA KARŞI BEN KAZANDIM .
DİLEYEN ARKADAŞLARA İL VE İSİMLERİ DAVA SAYILARINI SİLEREK DİLEKÇEMİ GÖNDEREBİLİRİM.
MAİL ADRESİM : yuluda@hotmail.com
Sonuç hakkında bilgi verdiğin için çok sağol. gözün aydın
Merhabalar,
Bankaya karşı talep ettiğim kart aidatlarının tarafıma geri ödenmesi hakkında Tüketici Hakem Heyeti lehime kabul etti.
Ama banka karşı bana dava açtı mahkemede savunma istedi. Ellinde savunma için örnek olarak dilekçe olan varsa yardımcı olabilir mi rica etsem?