Cevap: Üniversitede sınavın tümüne itiraz etmek istiyorum
Alıntı:
Bill187 rumuzlu üyeden alıntı
..
hocam iyi günler ben uşak üniversitesi eğitim fakültesi sosyal bilgiler öğretmenliği bölümünde okumaktayım . forumu incelediğim kadarıyla üniversite konusunda bilgili bir insansınız sıkıntımız şu . Sözlüm manisa da maliye okumakta temel hukuk dersinden vize 55 final 95 olarak almış hocaları sanıyorum ki vize %40 final %40 ödev %20 olarak bir sistem belirlemiş . kız arkadaşım ödevini vermesine rağmen tüm sınıfın ödev notu girilmiş kız arkadaşımın ödev notu girilmemiş vermedi olarak gösterilmiş ve (-1) olarak görünüyor puanı . Bu sebeple çan yükselmiş (tüm sınıfın ödev notları 90-100 olunca bizim arkadaş alttan alacak kalmış)Arkadaşımın söylediğine göre sınıfta ipe sapa gelmez serseri takımı ödevlerini vermemesine rağmen not olarak 70-80 giriş yapılmış onlara . Kız arkadaşımın hocayla hicbir münakaşası bulunmamış söylediği şey vize de bunun kagıdını kaybetmiş hoca kız arkadaşımda dilekce yazmış sıkıntılı sürec sonucunda kagıdı bulunup 55 olarak notu girilmiş . şimdi bizim ne yapmamız gerekiyor Dekanlık dilekçelerimize cevap vermemekte bu durumun hocanın insafına kalan bir durum oldugunu sanmıyorum cünkü tüm sınıfın notu girilmiş kız arkadaşıma dalga gecer gibi yükseltmeye gir denmiş (95 alan öğrenciye) ki 100 alsada durum değişmiyor yine koşullu olarak görünüyor . bu konu bizim memleketimize yatay geçiş imkanımızı kapattı neler yapabiliriz sizce bilgi verirseniz memnun olurum .
biraz uzun yazdım çok özür dilerim hocam .
Bazen söylemek zor ama maalesef üniversitelerle davalık olursan %100 haklı olman lazım.Karşı tarafın tabiri caizse çamura yatabileceği bir şey varsa mağdur olunuyor.Sizin durumunuz da lordmuzzy12, bana göre siz ve arkadaşınız %100 haklısınız.Bulunan kağıt gerçekten arkadaşınıza mı ait oynama var mı önce ona bakmak lazım.Bende nacizane fikir paylaşımı yapan bir üyeyim.Eminim daha yönlendirici arkadaşlarda çıkacaktır ama ilk önce sonradan ortaya çıkan ve kayıp olan kağıda bir ulaşın bakalım neymiş.Sakin ve sabırlı, mümkünse hocayla iletişim halinde olun.Ortada bir art niyetten ziyade bir yanlışlık var sanki.Hoca bunu görürse eminim hiç bir kabahatiniz olmadığı halde sizi mağdur etmeyecektir.Önce uzlaşmacı yollardan çözmeye çalışın derim.Kolay gelsin.
teşekkür ederim hocam nasipte varsa olur artık olmazsa bi sene daha mecbur gidip gelecegiz otobüslerle rezil olup .
- - - Updated - - -
teşekkür ederim hocam nasipte varsa olur artık olmazsa bi sene daha mecbur gidip gelecegiz otobüslerle rezil olup .