Cevap: Ben KEREM KARTAL HİÇKORKMAZ
Bence bu kadar agresif olman iyi değil bekleseydin cevap gelirdi.
belkide haklısın da bu agresiflik de değil tam caresizlik.
Alıntı:
hickorkmaz rumuzlu üyeden alıntı
belkide haklısın da bu agresiflik de değil tam caresizlik.
Normalde bu tip davranan birine cevap yazmam ancak öğrenci olman ve korkunu hissetmem sebebi ile yanıtladım ve unutma ki pişman olup hatasını anlayan özür dileyen bir insana site üyeleri daha hoşgörülü yaklaşır kusura bakma şu an menfi tespit tazminat tapu iptali vs. dilekçe hazırlamakla meşgulüm diğer üyelerinde bir sürü sorunları olsa gerek en azından vaktimiz bize aittir böyle bir yaklaşımı hak etmiyoruz.
saygı duyuyorum kolay gelsin zaten aradıklarımı bulamadım sizden yada benden kaynaklanıyor yapacak bir şey yok canımız sağ olsun.
Ne saygı ama büyük harflerle kasten atılmış başlıklar bundan sonra özür dilesen de konunun uzmanlarının cevap vereceğini düşünmüyorum acelecilik ve saygısızlık insana çok şey kaybettirir.
Sayın hiçkorkmaz, site üyelerimiz sizi uyardıkları halde aynı konuda defalarca aynı türden başlıklar açtığınız için forumlara yazma erişiminiz engellenmiştir. Okuldan uzaklaştırmayı gerektiren kurallara uymadığınız gibi site kurallarına da uymadığınız anlaşıldığından, kurallara uyamama sorununuz ile ilgili bir kere daha düşünmenizi önemle tavsiye ederiz.
Sabrınıza hayran kaldım gerçekten :)
Asıl ben İsmail32 adlı üyemizin sabrına ve olguunluğuna hayran kaldım. Ancak ne kadar ıslah etmeye çalışsa da başaramamış :)