Cevap: Aldatan kadın olduğunda?
eşim hamile iken eski bir sevgilisini bulmuş internette konuşurken yakaladım gitti zeytinyağı gibi üste çıktı anne babasına ben aldatmayı söyleyemedim oda beni dövdü dedi
10 gün önce 5 yaşında oğlum ve altınlarımızı alarak evden kaçtı bana bıçak çekti baktı ben karşılık vermedim defol git dedim oda yine gitmiş beni dövdü demiş artık bıktım ama oğlumun böyle bir kadınla geleceğinden korkuyorum üstelik tüm birikimimizi alıp gidip üstüne benden tazminat istermi kadından her türlü kötülüğü bekliyorum oğlumu enazından haftada 2 gün görmek istiyorum ne yapmalıyım ayrıca eşimin ailesinden bana adam gibi boşan yoksa donuna kadar alırız tehditleri geliyor bana sakin ol bekle diyorlar ne yapmalıyım ?
Alıntı:
kargalar rumuzlu üyeden alıntı
eşim hamile iken eski bir sevgilisini bulmuş internette konuşurken yakaladım gitti zeytinyağı gibi üste çıktı anne babasına ben aldatmayı söyleyemedim oda beni dövdü dedi
10 gün önce 5 yaşında oğlum ve altınlarımızı alarak evden kaçtı bana bıçak çekti baktı ben karşılık vermedim defol git dedim oda yine gitmiş beni dövdü demiş artık bıktım ama oğlumun böyle bir kadınla geleceğinden korkuyorum üstelik tüm birikimimizi alıp gidip üstüne benden tazminat istermi kadından her türlü kötülüğü bekliyorum oğlumu enazından haftada 2 gün görmek istiyorum ne yapmalıyım ayrıca eşimin ailesinden bana adam gibi boşan yoksa donuna kadar alırız tehditleri geliyor bana sakin ol bekle diyorlar ne yapmalıyım ?
,
Sağlam bir avukat bulmandan başka yapabileceğin pek bişey yok, bir de delillerini ve şahitlerini hazırla.
Vicdanlı bir hakime dek gelirsin inş. Çünkü herşey hakimde bitiyor. Herşeyini ispatlayıp haklıyken üzülende çok oluyor.
Ama seni anlayan ve sana inanan bir avukat hepsinden önemli. Allah yardımcın olsun.
çoş teşekkür ederim yanıtınız için
Merhaba,
Benim de başıma böyle bir iş geldi. 3 yıllık evliyim. eşim evliliğimizinden bir sene sonra falan annesinin evinin orda iş bulduğu için annesinin evinde kalmaya başladı haftasonları falan görüşüyorduk. bu sırada benden önceki sevgilisiyle görüşmeye başlamış. 6 ay sonra ben telefonunda mesajlarını yakaladım ama sadece mesaj ve konuşma oldu görüşmedik dedi affettim. sonra tekrar evimize geldi. 6 ay sonra tekrar annesinin evinde kalmaya başladı yeni bir iş bulduğu için. iki hafta önce facebook arşiv dökümünden yine o kişiyle telefonda konuştuğunu mesajlaştığını anladım. görüştük sadece telefonda görüştük dedi. ama dün gmail hesabından ilk aldatma olayındaki fotoları buldum.
şimdi ben dava açsam tazminat alabilir miyim? elimde ses kaydı var fotograflar var, telefon dökümleri var. bir de tazminat olmasa bile düğünde takılan bilezikleri alabilir miyim?
ayrıca beni aldattığı kişiye de tazminat davası açabilir miyim? çünkü eşimin evli olduğundan haberdar.
yardımcı olursanız sevinirim.
İlk aldatma vakasına dair fotoğrafları yeni bulmuş olsanız da, bu vakayı öğrendikten sonra eşinizi affettiğiniz için boşanma davasında bu gerekçeye dayanamazsınız.
İkinci aldatma vakasını ispatlayabilirseniz boşanır, eşinizden tazminat talep edebilirsiniz.
Ancak düğünde takılan takılar kadına aittir, bunları alamazsınız.
Aldatmanın tarafı üçüncü kişi hakkında Yargıtay içtihatları zaman içerisinde değişmekle beraber en son içtihatlardan birinde üçüncü şahıstan aldatma nedeniyle tazminat alınabileceğine hükmedilmiş.
fotolar ilk aldatma vakasından ama dediğim gibi yeni buldum.
ikinci aldatma vakasında ise yaklaşık 6-7 aylık bir konuşma ve mesajlaşma dökümü mevcut fakat herhangi bir foto yok.